Vores første cruise, hvordan var det så?

Hvor er i bare mange der har fulgt med på vores cruise og kommet med positive tilbagemeldinger på alle min små film i story på Instagram i løbet af ugen. De var ret sjove at lave, og der gik også lidt sport i det.

Jeg håber de gav jer følelsen af at være med, det var hvertfald min tanke med dem 🙂

Jeg har stadig dem alle, og måske (hvis jeg får tid) jeg en dag klipper dem alle sammen i en lang “film” til jer, hvis ikke vil jeg bare glæde mig over at rigtig mange af jer nåede at se dem. I story er de jo kun i 24 timer, sådan er hele set up med det.

Jeg skrev en lille smule fra selve cruiset, lige her.

Men i skal selvfølgelig have lidt flere ord med på vejen, og her kommer mine ord lige fra hjertet om vores første cruise, vi var begge meget spændte og havde sommerfugle i maven. Jeg må sige at alle forventninger og spændtheden bestemt blev indfriet.

Det fascinerende ved sådan et cruise var dels det med at vi var på vandet med ALT hvad vi kunne drømme om, samtidig med at vi kunne se og besøge en masse spændende byer.

Men vi kunne også “bare” slappe af ved poolen, hvis det var det vi nu lige havde lyst til. Sådan en ferie er jo oplagt og genial for børnefamilierne, netop at man lige kan se dagsformen an, eller måske dele sig op, hvis man rejser med børn i forskellig aldersgrupper.

Cruise fra Barcelona

Vi havde fordelt dagene således at vi havde hver anden dag ved poolen og hver anden dag var vi “på tur” 🙂

Vi besøgte f.eks. Villefranche som en er lille hyggelig by med tilhørende strand, vi var på en heldagstur til Rom og så var vi i Napoli, derudover var der en masse aktiviteter på selve skibet som vi deltog i, f.eks. ‘meet up’ med de forskellige Dreamworks figurer, cupcake pyntning og eller en masse badning i poolen, rigtig meget badning i poolen!

Hver dag får man en lille avis om næste dagsprogram og der kan man så se hvad der sker for store og små, man bestemmer jo heldigvis selv hvor meget eller hvor lidt man vil deltage i, men for Molly My var det ret spændende at møde de forskellige figurer. Ligesom hun også var meget fascineret af et show vi så den ene aften og de dygtige skøjteløbere en anden dag til show.

Man kan kalde det for en charter ferie med all inclusive på havet, dog med den ekstra detalje at man jo som nævnt kan besøge en masse spændende byer, ligesom jeg også vil mene at der er noget bedre service og varieret forplejning generelt.

Vi havde fast dagligt en middag seating kl. 17.30 (det tidlige hold) i restauranten, hvor vi selv udfra menukort valgte hvad vi ville have til aftensmad. Men der var også mulighed for at gå op i en kæmpe stor buffet restaurant, hvis ikke tidspunktet passede eller bare hvis vi hellere havde lyst til det.

Mad og drikke* er med i prisen, så derfor jeg kaldte det all inclusive.

*drikkevarer der er inkluderet er vand og limonade, skal man have sodavand og eller alkohol kan man tilkøbe forskellige drikkevarepakker, det gjorde vi dog ikke.

Man kunne også frit bestille morgenmad på sengen, det gjorde vi også et par dage, vildt hyggeligt! 🙂

Læs mere om vores cruise, lige her. Og så vender jeg tilbage senere på ugen med min liste af plus, minus og gode råd til cruise, jeg tænker dette indlæg allerede er langt nok.

Men ja, det kan bestemt anbefales med sådan et cruise med børn, jeg tror måske vores næste skal være i Caribien, man har jo lov at drømme ik?

Og husk at hvis i selv overvejer cruise, så har jeg fået lov helt specielt at give jer en rabatkode på 10% ved brug af koden ‘bastabum‘ den gælder fra d. 20 maj og til d. 30 juni 2017.  

Den kan ikke bruges online eller hos rejsebureauer. Man skal ringe på 33 12 76 00 og tale med dem 🙂

 

Reklame, da vi er inviteret på presserejse af Royal Caribbean.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *