Verdens største: Symphony of the Seas

Da Molly My og jeg sidste år var på cruise med Royal Caribbean var det en helt overvældende følelse og oplevelse der ramte os, se alle tidligere cruise indlæg, lige her.

Den gang havde jeg ikke læst op på de forskellige størrelser af skibe og tro mig det var rigeligt stort da vi var afsted med Freedom of the Seas, hvad jeg ikke vidste at det “bare” var en lillesøster, og dermed en mindre model.

Der er nemlig forskellige klasser, Oasis klassen (den største), Quantum klassen, Freedom klassen, Voyager klassen, Radiance klassen, Vision klassen og Sovereign klassen, se mere om dem alle, lige her.

Jeg tænker at der er noget for alle i det store udvalg og det er egentlig ret fascinerede, at nu have prøvet to forskellige størrelser.

Her i påsken var jeg jo, som i nok har læst og set, på en presserejse med Symphony of the Seas, som for nuværende er verdens største skib, og det var stort, som i kæmpe stort, og lidt crazy!

Jeg mener zipline hen over skibet, flere forskellige rutchebaner, både med og uden vand, den ene helt fra 16. til 6. etage og meget meget mere.

Jer der har fulgt med på story de dage vi var afsted ville også kunne huske lysende og musikspillende trapper, robotter der laver drinks, kæmpe slik butik og en helt ny family suite, den fortjener næsten et indlæg for sig selv ik?

Sammenlignings mæssigt mellem dette skib og det tidligere, var udover størrelsen også for mig ret magisk at de havde lavet en centralpark som i New York, med træer, bænke, hyggelige små cafeer og restauranter, virkelig magisk og skønt, men glemmer lidt tid og sted der midt på Middelhavet.

Jeg rejste sammen med skønne Louise og en masse andre pressefolk og influencers fra hele verden, og selvom vi reelt kun havde 2 dage på skibet nåede vi rigtig meget, inkl. tid i solen ved poolen, helt ærligt så var vi nød til det, sådan som vi forlod DK i sneslud og landede i Malaga til et par og tyve grader.

Godt nok kiggede en dansk journalist lidt skævt til os, da hun spurgte hvad vi havde lavet til eftermiddag og vi sagde ligget ved poolen, men sandheden er jo at der oplever man også en del, ex. vandrutsjebanen, lækre smoothies fra baren og senere frokost i det nye mexikanske område.

Vi nåede rigtig meget og havde en fantastisk tur, ingen tvivl om det, og helt ærligt så var det lidt en ære at være de aller aller første der sov i den seng, lå ved den pool osv, en rigtig sjov oplevelse, som jo heldigvis endte meget bedre end jomfru turen med Titanic.

Jeg, eller vi,  har fået lov at dele en kode som giver 10% på alle Royal Caribbean sejlinger, der skal bare bookes inden d. 30 april 2018, men i rejser selvfølgelig senere som det passer jer bedst.

Koden der skal oplyses hedder ‘Symphony Influencer‘ og skal oplyses når der bookes via callcenter (kan ikke bruges online).

Telefon nummer er 3312 7600, så ring da og få en uforpligtende snak med dem om mulighederne det koster jo ikke noget at drømme og senere måske udleve dem.

De største anbefalinger fra os, det ER altså en skøn måde at rejse på, navnligt også for børnefamilierne der gerne vil have det hele i nærheden men ikke går på kompromis med kvalitet og oplevelserne.

Jeg kan godt sige at Molly My var noget skuffet over at det ikke var hende der skulle med mig på tur denne gang, specielt da jeg kom hjem og viste hende billeder og små film.

Der ligger forresten en kategori under min Instagram profil der hedder ‘Cruise’ der kan i se en god del af mine stories fra de 2 dage, der var et max på 100 styk, og jeg må indrømme at det cirka var det antal jeg lavede om dagen, håber ikke i følte det var for meget, men nød at være med i lommen 🙂

 

Reklame / presserejse

 

(Visited 59 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *