Molly My’s julegaver og andre gode ideer

Indeholder reklamelinks

Molly My’s julegaver for i år, i er en del der nu har skrevet og spurgt til inspiration, så jeg har simpelthen gjort det let for alle og nu lavet et indlæg om Molly My’s julegaver, med links og det hele 😉

Der er lidt af det hele, noget kreativt, lidt praktisk (tøj), en oplevelse, noget spændende og en ting hun selv specifikt har sagt hun ønsker sig.

Hun ELSKER ELSKER ELSKER kreativ leg, elsker at tegne, klippe klistre og tegne i malebøger, jeg har derfor købt den lækre æske (lige her) fra Djeco Lovely Paper til hende sammen med lidt ekstra glimmer farver, klistermærker mm. Jeg ved hun bliver lykkelig.

Find alt Djeco Lovely Paper, lige her.

Vaiana dukken har hun selv ønsket sig og også kigget meget længe på i Disneyland, men der havde jeg allerede købt den til hende, netop fordi hun havde talt om den så længe 🙂

Hun er ret vild med Vaiana, både filmen og andre figurer mm. som vi har købt, ligesom jeg nu flere gange har skulle printe nye tegninger til farvelægning ud (print gratis, lige her).

Dukken kan købes hos Disneystore, på tilbud, lige her.

Osmo Creative Kit er jeg selv vildt spændt på! Jeg spurgte jer på Facebook for en måneds tid siden, om i havde erfaringer med de her interaktive spil fra Osmo og efter en del god anbefalinger bestilte jeg denne udgave til hende.

Hun elsker jo som nævnt at tegne og er også ret glad for spil på Ipad’en, denne er jo en kombination af de to ting, glæder mig til vi skal prøve den 🙂

Find alle de forskellige spil fra Osmo, lige her.

Og så noget lækkert tøj! Det er lidt mere i den praktiske ende af gaverne, men hun elsker lækkert tøj og da Boozt lige nu har sat en masse Little Marc Jacobs ned med 50% ja så klikkede jeg lidt hjem.

Jeg køber altid det lidt dyrere børnetøj på tilbud, det er for mig ikke så vigtigt om det er fra nyeste kollektion. Og jeg ved at hun vil elske både jakke, kjole og t-shirt, ret cool ik? 🙂

Find alt fra Little Marc Jacobs, lige her.

Derudover har jeg købt billetter til Disney on Ice, ved ikke om hun måske får dem til jul og så gemmer jeg tøjet til fødselsdagen i januar eller omvendt, det må jeg lige finde ud af 🙂

Og så har jeg altså også lige to andre gode ideer til pigerne, disse har hun allerede, så se dem som ren inspiration til jer.

Godnathistorier for rebelske piger er en helt helt fantastisk og inspirerende bog som vi netop er begyndt at læse fra.

Den indeholder 60 smukke historier om fantatiske kvinder, både døde og nulevende, ex. matematikeren Ada Lovelace, den pakistanske børneaktivist og Nobelprismodtager Malala, pilothelten Amelia Earhart og den tidligere præsidentfrue Michelle Obama.

Hvorfor handler flere godnathistorier ikke om rebeller og stærke piger? Måske er det blevet tid til at fortælle godnathistorier om historiske kvinder, der er sejere end eventyrprinsesser.

Find bogen, lige her.

Børne makeup fra Rosajou, måske kontroversielt at give børn lov til makeup, men dette er netop lavet til børn og uden en masse skidt, og hjemme hos os er det til fest, altså når man skal til fest at man får lov at tage makeup på og Molly My elsker det!

Det kan købes i Magasin, hos Kalle Børnetøj eller online, lige her.

 

Hvad skal jeres børn have i julegave?

 

(Visited 50 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Uhhh den bog skal jeg ha købt – jeg har en pige som elsker historier og gerne virkelige som vi bagefter kan snakke om..

    • Den er SÅ fantastisk! Den vil i begge elske, det er nemlig en af de bøger som vi forældre også kan lære lidt af :-)

  • Ej, der var jo det makeup som Filippa kiggede efter med lange øjne i Magasin da vi var der i starten af dec. Hun fik mig overtalt til makeup børsten indtil de mente den kostede 280,- ved kassen. Så den fik hun ikke. Jeg spurgte om det nu også kunne passe… og det mente de helt bestemt. Så kan se den rigtige pris er 60… nu må jeg vist hellere klikke den hjem <3

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *