Molly My’s første symaskine (ps. det er en hemmelighed)

Reklame for Symaskine Torvet

Sikke i var mange der havde gode råd eller lign ideer om en symaskine til jul og nær fremtid, det er her jeg virkelig ELSKER Instagram og de sociale medier generelt, at man sådan kan hjælpe hinanden.

Jer, der ikke ved hvad jeg taler om, så kort fortalt lavede jeg stories på Instagram, hvor jeg sagde at jeg overvejede en symaskine til Molly My til jul, og viste forskellige modeller jeg havde fundet frem.

Alle var enige om at jeg IKKE skulle købe en billige “legetøjs model”, da de simpelthen ikke virkede ordenligt, gik i stykker eller helt tog modet og kreativiteten fra børnene.

Og lige præcis det sidste støtter jeg rigtig meget op omkring, altså kreativiteten, jeg prioriterer det højt i vores hverdag og har et helt “kreaskab” i stuen, da jeg syntes det er så enormt vigtigt.

Molly My går jo også på en meget kreativ skole, og elsker det! Ligesom hun netop også på skolen er begyndt at være i syrummet om tirsdagen og vise interesse i den retning også, jeg har selv syet meget, så det glæder mig virkelig at hun også syntes det er sjovt.

Og så tilbage til symaskinen, som jeg tænker er den i helst vil høre mere om?

Børne og begynder symaskine

Jeg har valgt en god begynder maskine til hende, altså en rigtig symaskine, faktisk en model fra Brother, som også er mærket på min egen symaskine, men det er nu mere tilfældigt at det lige blev sådan.

Brother KD144

Brother KD144 er vores mest solgte børne symaskiner.

En symaskine med fingerbeskytter så dit barn er bedre sikret.

Enkel mekanisk symaskine med 14 sømme. Nem betjening.

4-trins knaphul

Drop-in spolesystem

Enkel og nem trådning.

På Brother KD144 har du mulighed for at skifte mellem 3 front klistermærker så den passer til din stil.

Find maskinen, lige her.

Den er valgt fordi jeg hos Symaskine Torvet fik god vejledning omkring præcis den maskine, at den er nem at bruge, let at tråde (noget jeg selv kan huske kunne skabe en del frustration, da jeg var yngre) og så har den en fingerbeskytter, som jeg tænker er en ekstra rar sikring, jeg har selv syet igennem en finger, det gør man kan en enkel gang, men altså den erfaring behøver Molly My ikke gøre sig :-)

Maskinen er nu pakket fint ind til jul, men inden da kiggede jeg lige lidt nærmere på den, og ja den er mindre end min model (naturligt nok) men den kan altså stadig bruges i mange mange år frem, uden hun syntes den er for simpel.

Den har 14 forskelige sømme, knaphulssystem mm, så det behøver altså ikke kun være puder, dukketøj og punge hun skal sy, men lad os nu lige starte med det alligevel.

En anden gave hun får, er hendes helt eget syskrin, og lad mig bare sige det sådan her: Jeg har altså ikke selv et så flot et! Der er alt hun skal bruge og lidt til, alt her er også fra Symaskine Torvet. Syskrin og tilbehør kan findes, lige her og faktisk med lidt rabat :-)

Jeg lover at vi skal vise og fortælle meget mere om symaskinen og Molly My’s forhåbentlige glæde herom, når den er i brug, men nu skal det lige blive jul først….

Nu er spørgsmålet så bare om hun skal pakke den ene eller anden gave op først, hvad tænker i er det sjoveste?

 

(Visited 51 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *