Hallo Mutti – True Timber Snowfall

IMG_8147

Dette er historien om en flyverdragt, en flyverdragt som blev kørt igennem en symaskine på Frederiksberg tilbage i 2011, nemlig af seje (ja det er hun!) Louise Altmann, som simpelthen lige syede en flyverdragt til sin dengang 1 årige søn.

De følgende år blev der fulgt op med en model i nummeret større + lidt prototyper til venner, og hele tiden med justeringer og forbedringer. Alle steder var feedback enormt positiv, her er et produkt som ikke er set før.

I 2014 besluttet Louise sig at gøre noget ved det, nemlig at få modellen sat i produktion, brandet hedder Hallo Mutti og er nu landet i DK, i et lille men super lækkert oplag. Der er lavet begrænset antal, og en af dem har Molly My på her.

IMG_8122

IMG_8114

Den girly udgave i lyserød, den findes også i en cool army (som på nederste billede) og den vil i min verden også være SKØN til pigerne, men ja hun fik selv lov at vælge.

Flyverdragten er efter min erfaring i en klasse for sig, den er let, ikke for tyk og 100% gennemtænkt, der er f.eks. smal ribkant der holder luft og sne væk fra ærmerne, knæforstærkninger, god lynlås, blød fleece i hætten og meget meget mere. Læs om deltajerne, lige her.

“Skallen er syet i CORDURA®. En vandafvisende, meget slidstærk og åndbar nylon, som holder kroppen varm og tør. Isoleringen er et blødt, tyndt og patenteret termoisoleringsmateriale fra Meida, der kan holde på varmen ned til minus 15 grader. Foringen er en forstærket ripstop nylon og polar fleece, der sikrer at flyverdragten er let at tage af og på og blød omkring hovedet.”

HalloMutti

Det her bliver uden tvivl favoritten hos os i år! Se meget mere Hallo Mutti, lige her.

Og kom gerne med feedback til Louise, jeg ved at hun vil sætte stor pris på det. Jeg har kæmpe respekt når man kaster sig ud i sådanne et projekt, med så stor succes.

 

haalomutti_1

Skal dit barn ikke i Hallo Mutti denne vinter?

 

Flyverdragt er modtaget af Hallo Mutti, indlæg og ros helt for egen regning.

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *