Favorit scrubs og rens

Reklame / Enkelte produkter er modtaget til test

Jer der har fulgt med et stykke tid, ved godt at jeg ELSKER ansigtsmasker, elsker når jeg kan mærke at de arbejder i huden, fugter, plejer og styrker, men jeg elsker faktisk også en god scrub og/eller rens.

Så det er dem det skal handle om idag, min favorit scrubs og rens til ansigtet:

Ecooking, Ansigtsscrub (kan købes, lige her)

Meget meget “fed” scrub forstået på den måde at den også fugter en del, samtidig med at den fjerner de kedelige døde hudceller, den indeholder gode sunde olier, og jeg lader den faktisk sidde lidt længere tid end de 5-10 minutter der står på bøtten, så den også har lidt en maske effekt. Den skal vaskes af med en fugtig klud, da den er svær bare at skylle af med vand, netop pga. de lækre olier. Perfekt til tør hud, som min.

Exuviance, Triple Microdermabrasion Face Polish (kan købes, lige her)

En mere rensende scrub, forstået på den måde at den ikke efterlader en masse fugt, men “bare” fjerner de døde hudceller, præcis som den skal, denne bruger jeg når det skal gå lidt hurtigt og jeg ikke har tid til at sidde med den på i længere tid, f.eks. om morgenen, hvis jeg syntes jeg trænger til et få renset ansigtet ekstra godt. Den kan godt prikke lidt o give lidt rødme, så den indeholder bestemt også aktive ingredienser, bruger den også hvis jeg har brug for lidt ekstra hurtig glød.

Zo Skin Health, Exfoliating polish (købes på klinikker, se mere, f.eks. lige her)

Denne er udover at være en scrub, som de andre nævnte også, også med aktive ingredienser så den giver en skøn glød. Den indeholder magnesiumkrystaller og giver udover glød og en mere jævn hudtone. Denne lader jeg også sidde lidt ekstra tid. Zo Skin er generelt et brand der er vokset meget på mig det sidste års tid, det virker bare som det skal, plus lidt ekstra! Min hud elsker det!

Algenist, Genius ultimate Anti-aging melting cleanser (kan købes, lige her)

Lækker blød rens, som jeg igen bruger til en hurtig rens, den er dobbelt virkende, forstået på den måde at jeg først masserer den ind i ansigtet med hænderne og derefter kommer vand på, hvorefter den bliver helt blød og mælke agtig, dette er ikke en jeg lader sidde, men bruger til rens, faktisk også om øjnene. Den er mild og lækker, samtidig med at huden ikke bliver udtørret.

S5, Nourish Cleanser (kan købes, lige her)

Denne rens bruger jeg også som en maske, altså en kombination af rens og maske, jeg lader den sidde og arbejde ind i huden. Den er specielt til tør og sensitiv hud, og den giver fantastisk med fugt og glød, så endnu en stor favorit.

 

Har I nogle favoritter inden for scrub og eller rens, så del gerne nedenfor, jeg er altid på udkig efter nye og lækre produkter :-)

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *