Vores sommerferieplaner

Sommerferieplaner for 2019

Det er første år med skolebarn, og dermed første år hvor ferien er mere eller mindre låst for os! Tidligere har vi været lidt låst af Molly My’s far som har fastlagte uger, men de seneste år har der jo for min del været helt frit, også uden for ‘skoleugerne’ og tidligere har Molly My og jeg jo også været gode til lidt soloferier uden for sæson :-)

Den slags er slut nu, og vi må pænt holde os til de 6 ugers sommerferie der er fastlagt fra skolen, naturligvis delt med hendes far + vi har snuppet en enkelt fridag da vi skulle til Paris og snupper en mere her om en måneds tid, mere om det.

Men ellers syntes jeg at man af respekt for skolen og deres arbejde faktisk skal holde sig til de planlagte ferier, selvom det er meget låst og dyrt, og så vil Molly My faktisk slet ikke have fridage, jeg måtte overtale hende til de ene da vi tog til Paris. Det var hendes første dag hun ikke var afsted, da hun ikke har haft en sygedag eller andet, så det går nok.

I år er der derfor selvfølgelig heller ikke mulighed for den helt lange ferie som sidste år, og det er egentlig heller ikke hendes behov, selvom eventyret altså helt egoistisk trækker lidt i mig :-)

Sommerferieplaner for 2019

Vi tyvstarter med en tur til Sverige, vi er inviteret til Småland hvor vi blandt andet skal besøge Astrid Lindgrens verden, vi glæder os helt enormt og læser lige for tiden ‘Alle vi børn i Bulderby’ – Vi har aldrig været der før, så det bliver ekstra spændende. Og så skal vi med tog derop, så det glæder vi os også til :-)

Se lige her, ser det ikke magisk ud?

De første uger af skoleferien er Molly My med sin far og de skal til Spanien, det glæder hun sig også meget til, der er nemlig pool, og hun elsker jo at dykke og svømme efter vores tur sidste år, hvor hun virkelig fik knækket koden :-)

Når hun kommer til mig er planen at tage mere eller mindre direkte i sommerhus, op i Clara’s dejlige sted i Kulhuse, hvor vi jo elsker at være og rigtig kan slappe af. Jeg tænker det er præcis hvad hun har brug for, når hun kommer hjem fra 2 uger ude, hvis den danske sommer er med os, er det jo også helt perfekt, ellers tager vi en trøje på og finder på lidt småture tænker jeg.

Efter en uges tid i sommerhus flyver hun så selv til Aalborg, det er meget spændende for hende, da hun aldrig selv har prøvet det før, altså at flyve selv, selvfølgelig på sådan en ‘børnebillet’ hvor der er hjælp til hende, hun skal op og besøge Marlon og hans familie i sommerhus og efter 3 dage kommer mormor og jeg op og mødes med dem.

Vi er nemlig inviteret til Jesperhus, hvor vi skal være i 4 dage og opleve alt hvad de har at byde på, her har vi heller aldrig været før, men har den sidste tid set mange film på Youtube, og specielt Molly My har kigget på film med deres dyrepasser og alle dyrerne. Der er derfor booket at Molly My og Marlon (han er nemlig også inviteret med os) skal følge en dyrepasser en dag, så spændende for dem :-)

Ellers er der jo rig mulighed for at bade, lege og fjolle i alle deres muligheder, hvad bedre end at medbringe sin bedste ven til sådan en tur?

Se mere fra Jesperhus, lige her.

Når vi så kommer hjem igen har vi yderligere 1,5 uge inden skolestart, og her er planen at være i Hellerup, på stranden, med legeaftaler, små ture rundt og hvad vi nu lige har lyst til :-)

Jeg syntes at vi går en dejlig tid og sommer i møde og glæder mig til alle oplevelserne, det bliver meget anderledes fra sidste år, men ikke desto mindre en god sommer for det har vi besluttet at det skal være, nu vi bliver i DK.

Vi gav den god gas med fly og klimabelastningen sidste år, i år prøver vi at kompensere lidt i den anden retning, det kan aldrig blive enten eller for os, men lidt har jo også ret i det store regnestykke, ik?

Jeg har jo så også selv nogle ‘friuger’ dem har jeg ikke fastlagt endnu, men tænker der også skal ske lidt der, sådan ren Michala tid, vi må se hvad det ender med….

Hvad er jeres sommerferieplaner? Del endelig, det er så hyggeligt med inspiration :-)

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *