Vores rejsedagbog, et hyggeligt projekt for os begge

En lille sommerferie ide, fra os til jer

Når man som os, rejser i 2 måneder, kan dagene let flyde lidt sammen, hvilket jo er helt naturligt og egentlig en skøn ting ved at holde ferie, at man lidt glemmer tid og sted. Eller hvertfald hvad dag det er :-)

Jeg besluttede derfor hjemmefra at jeg ville tage en bog med, som vi kunne skrive dagbog i, og også lidt tuscher, en saks og lim, så kunne vi nemlig også klistre lidt ting ind i bogen, sådan billetter, kvitteringer og postkort eller hvad vi nu fandt interesant fra dagen.

Projekter er nu blevet sådan at vi (næsten) hver aften taler dagen igennem, så skriver jeg lidt i bogen og Molly My tegner hvad hun har lyst til at huske, det er vildt hyggeligt og en bog som jeg tror bliver ret fin for hende at have, når hun selv om nogle år eller tre kan læse i den. De dage vi ikke når at få skrevet, så gør vi det typisk næste morgen, så det stadig er frisk i hukommelsen.

Min tanke er også at lave en klassisk fotobog fra rejsen, med alle de billeder vi har taget, så kan man både huske på den ene og anden måde – Skriv gerne en kommentar, hvis i kan anbefale et godt sted at få lavet fotobøger, der er jo efterhånden så mange at vælge imellem :-)

 

(Visited 36 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *