Vinter i Tivoli fra 1-24 februar

Reklame for Vinter i Tivoli

Igår var en magisk eftermiddag, vi besøgte nemlig smukke snedækkede Tivoli, fyldt med snemænd, lys og magi, ærligt –  så er Tivoli for os altid magisk, men igår kunne altså noget helt specielt og vi hyggede også så meget sammen :-)

Tivoli står som et lysende vinterlandskab når vi slår dørene op til Vinter i Tivoli. Glitrende lys, frostklare farver og spændende oplevelser! Tag med på eventyr i Tivolis magiske vinterrige og oplev den smukke vinterscenograferede Have, sjove vinteraktiviteter og fantastisk mad fra restauranterne!

Kombinationen af det kolde vejr, med den kunstige sne og snemænd, var simpelthen så fin og livagtig – Sæsonen startede igår d. 1 februar og løber til og med d. 24 februar, så jeg havde egentlig frygtet lidt at der ville være enormt mange mennesker på åbningsdagen.

Men det var der ikke, selvfølgelig var haven besøgt, men vi skulle ikke stå i lange køer og lign, det var dejligt, specielt fordi det jo altså var lidt koldt, så husk godt med varmt tøj, heldigvis kan hænderne varmes mange steder, som på øverste billede :-)

Oplevelser for børnene

Haven kan fint besøges blot med indgang, hvor man så går rundt og ser de forskellige smukke områder, ligesom der også er lavet en stor iglo med en kæmpe (og sjov) Rasmus Klump legeplads på plænen med rutsjebaner, klatrevæg, sneboldmaskine og meget mere, denne er gratis at bruge.

Men det er også sjovt med Turpas (her er vi blevet glade for det nye Turpas Plus, så vi blandt andet kan få billeder fra forlystelsene på mobilen), og alle de klassiske forlystelser, blot for at sige at jeg syntes fint man kan begge dele, der er som altid også mange gratis tilbud når først man er inde i haven.

Skøjtebane i Tivoli

F.eks. er der lavet den fineste skøjtebane, som kan bruges gratis hvis man selv har skøjter med, ellers kan de lejes for en turbillet / kr. 30, skøjtebanen er lavet på søen foran Nimb paladset, og det er virkelig eventyrligt og med smukke lys og stille musik :-)

Se mere, lige her.

Rasmus Klump og den sure snemand

I Glassalen er der en ny Rasmus Klump forestilling (cirka 20 minutter) om Rasmus Klump og den sure snemand, som heldigvis bliver glad igen :-)

Hyggelig og fin forestilling også for Molly My som jo nu er 7 år, bagefter kan man komme op og kramme Klump, Pingo og Flora på plænen, det skulle hun selvfølgelig også, den slags bliver man bare ikke for gammel til….

At det er i Glassalen og ikke ved Rasmus Klump’s hus er ret genialt, dels kan der jo være flere mennesker og man får lige varmen inden man skal ud igen.

Det koster en turbillet / kr. 30 at komme i Glassalen, men er gratis hvis man har Turpas Plus eller Tivoli Kort :-) Forestillingen er hver dag kl. 14, 15 og 16.

Se mere, lige her.

Illuminationsshow på Tivoli søen

Som en del af Copenhagen Light Festival har Tivoli hver aften (kl. 17.45, 18.45, 19.45 20.45 og 21.45) et smukt lysshow på Tivoli søen, vi så det første kl. 17.45, og her var det præcis blevet mørkt nok til at det var magisk og flot.

Det kan ikke rigtig fanges helt på billeder, men er vist en af de ting man selv skal opleve :-)

Udover illuminationsshowet er der også på søen smukke lysende svaner, som en fyldest til eventyret om ‘De Vilde Svaner’ og der er også et værk af Olafur Eliasson med forskellige lamper med både lys og lyd, alt i alt meget at gå på opdagelse i.

Se mere, lige her.

Der er stadig mange billeder og tanker at dele om Vinter i Tivoli, men må nok gemme lidt til fantasien også, egentlig tror jeg vi skal der ind igen inden sæsonen slutter, for det ER bare magisk og hyggeligt, måske i også skal afsted, f.eks. i vinterferien?

Se meget mere om de forskellige muligheder, lige her.

Ps. vores glimt med små film fra Instagram ligger som gemt højdepunkt i min profil, lige her.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *