Vi bliver på Vesterbro

img_1534.jpeg

Jeg skal da lige love for, at det kunne skabe debat, snak og gode ideer efter jeg delte vores (eller mine) tanker om det med at flytte fra byen, lige her.

Specielt på Instagram, lige her og lige her, kom i med mange tanker. Jeg blev helt overrasket over, hvor mange af jer, der rent faktisk kendte til eller boede i Haslev, nok mest fordi jeg slet ikke kendte til byen og området før i søndags.

Det var ikke området eller byen vi var faldet for, men selve huset (husene) og omgivelserne med en skov op til grunden, vi har ikke tidligere talt om at flytte i den retning. For mig, der er opvokset i Nordsjælland har det altid været naturligt for mig, at skulle flytte i den retning, når og hvis vi engang skulle flytte i hus.

Men ja, det her hus (husene) kunne bare noget, som var spændende og unikt, og derfor endte vi i Haslev, men kun for i søndags, vi bliver nemlig på Vesterbro. Det er der mange grunde til:

– Vi er glade for byen, og alt ved den! Og det ville gøre ondt at sige farvel til vores lejlighed, og denne udsigt ud over Kødbyen.

– Molly My trives og har sin bedste ven (venner) lige her, nemlig Marlon, jeg kan ikke bære at skulle tage endnu et venskab fra hende. Det har hun prøvet før, med Nadia, og det var ikke sjovt for hende. (Se mere, lige her og lige her)

– Søren ville stadig skulle ind til byen dagligt, på arbejde, og det ER bare en lang vej. Jeg selv ville skulle arbejde hjemmefra, så det ville selvfølgelig give friheden til at det var mig der hentede og afleverede, men for Søren ville der stadig være mere transporttid.

– Det ville være et kæmpe projekt med istandsættelse og planlægning, som jeg faktisk ikke ved om vi orker lige nu.

Så ja, derfor bliver vi på Vesterbro, hvor vi trives og netop har fået den perfekte kombination med byen i hverdagene og sommerhuset (Kulhuse) i weekenden.

Men TAK for jeres bemærkninger og holdninger, det er fedt når i “blander” jer.

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *