Verdens fineste dyrelæge

Molly My elsker dyr, elsker alle dyr! Hun drømmer om at blive dyrelæge som voksen (eller rockstjerne) og selvfølgelig skulle hun eje den fantastiske dyrelæge fra Our Generation.

Hun har leget SÅ meget med isbilen (denne, lige her) som hun fik til hendes fødselsdag, så jeg vidste at det var kvalitets legetøj med rig mulighed for leg og fantasi på børneværelset, så hun har fået den i “starte i skole gave” :-)

Om det er selvopfundet med en “starte i skole gave” ved jeg ikke, men for os ER det en stor ting og dag at starte i skole og derfor  fejrer vi det med en fantastisk gave.

Find dyrelægen og resten af serien, lige her.

Serien har alt man kan tænke sig, venteværelse med ventestole, opslagstavle, produkter, mad osv og så selve klinik delen med alt dyrelægen skal bruge, samt bure til de forskellige dyr.

Der er behandlingsbord, vægt, røntgentavle, instrumenter, receptblok og ja bare alt! Vi har tilkøbt lidt dyr til den, men man kan jo sagtens bruge hvad man har af små dyrebamser hjemme, ligesom vi også “bare” har brugt en dukke fra samlingen og altså ikke tilkøbt en speciel dyrelæge, men det kan man selvfølgelig også få i serien.

Our Generation har ALT hvad hjertet begærer og var penge og plads ikke et issue så havde vi meget mere fra mærket, hold op det er fint :-)

Find dyrelægen og resten af serien, lige her.

Indeholder reklame links

 

 

(Visited 86 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *