Velkommen i vores lille køkken

p1170001

Reklame

I er flere har har efterspurgt at se noget mere af vores nye hjem, og det har jeg været lidt afventende med, simpelthen fordi det er SÅ svært at tage billeder for tiden, lyset eller det manglende lys er i mod mig. Jeg bruger ikke blitz på mine billeder, og det er derfor svært at tage gode billeder når det er så mørk uden for.

Der har tidligere været lidt af Molly My’s værelse lige herlige her og lige her, fra mit soveværelse lige her, og fra stuen lige her og lige her.

Men idag har jeg forsøgt mig lidt i det dårlige lys og i skal derfor med indenfor i vores lille køkken 🙂

Køkkenet er noget mindre end hvad vi kommer fra, men jeg er stadig rigtig glad for det, fordi det er en del af stuen (se evt. mere her for at få den fornemmelse), det var vigtigt for mig med hvertfald et køkkenalrum, så Molly My og jeg stadig var sammen når jeg var i køkkenet og omvendt.

Det lykkedes med denne lejlighed, og ja så måtte jeg så gå på kompromis med størrelsen mm.

For at få lidt mere plads/opbevaring har jeg købt de to String reoler og fået hængt op, og det giver også lidt hygge til køkkenet, syntes jeg 🙂 På den bare vi en del af vores krus og glas og derudover the og vitaminpiller.

(Find dem, lige her. De findes i mange størrelser og farver)

p1170003

p1170016

p1170017

Hylder er som sagt fra String (lige her). Kopper er fra Broste Copenhagen (lige her) Mimi’s Circus (lige her) Liebe (lige her) “Mumi” (lige her) Bobo Choses (lige her) og Kähler (lige her). Glas er vintage krystalglas og fra Frederik Bagger (lige her). Abe fra Kaj Bojesen (lige her).

Er der noget jeg har glemt? Så spørg 🙂

p1170031

p1170005

p1170024

p1170023

Brødkasse er fra Wesco (lige her) Termokande fra Stelton (lige her) Køkkenrulleholder fra By Wirth (lige her) og elkedel fra Bosch (lige her). Frugtfad er fra Royal Copenhagen (lige her) Persille krukke er fra Kähler (lige her) og håndsæbe er fra Meraki (lige her).

p1170011

Lampen er fra Grupa Studio (lige her).

p1170031

Jeg er selv blevet rigtig tilfreds med resultatet, der mangler bare lige denne her og måske denne her, men ellers så er vi der 😉

Næste gang må i næsten se den sidste side af stuen eller badeværelset.

Kan i li det?

(Visited 36 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *