Velkommen til Hotel Fårup

P6180198

P6180196

Reklame

Det er nok ikke gået nogens opmærksomhed forbi, at vi sammen med en del flere bloggerfamilier var i Nordjylland og Fårup Sommerland for et par weekender siden?

Hvis ikke, så se alle de skønne billeder på Instagram under #blogevent_fårup2016.

Som billederne viser, var det en skøn skøn weekend, og en weekend som Molly My og vi som familie husker tilbage på, som rigtig dejlig. Jeg vil fortælle mere om turen og oplevelserne i weekenden, idag skal det nemlig specifikt handle om Hotel Fårup.

Hotel Fårup er helt nyt og lige åbnet denne sæson, det ligger i sommerlandet, og er helt perfekt, man kører simplethen lige til døren, og er ellers så i parken, helt perfekt for børnefamilier ik? Specielt hvis man f.eks. har børn der skal sove eller lign, så kan man lige gå på værelset midt på dagen uden at skulle ud og køre osv.

Hotellet er 4 stjernet og bare virkelig lækkert og pænt! Pænt er altså vigtigt også, specielt var deres “husseng” ret populær hos Molly My (og alle de andre bloggerbørn).

P6180190

P6180193

Vi sov der en enkelt nat, og Molly My endte efter lidt frem og tilbage, med at sove i den nederste del af huset, simpelthen så hyggeligt at hun sov i hendes egen lille hule, men alligevel lige ved siden af os.

Når vi sover ude eller når vi rejser, sover hun faktisk altid i vores seng, men her skulle sengen selvfølgelig prøves, vi sov alle som en drøm! 🙂

Der er rigtig fine omgivelser, også når man ikke er på værelserne, nedenfor fra receptions og venteområdet.

P6180165

P6180159

P6180169

Alt er super børnevenligt, ligefra legeområde ved receptionen, børnetoiletter ved siden af de voksnes, udendørs legeplads specielt til hotellet, maden i restauranten, med specielt børneområde med børnefavoritter osv.

P6170150

Og se så lige den lille legeplads specielt til hotellets gæster (børn) er den ikke fin?

P6180204

P6180211

Der er adgang til sommerlandet og udvalgte forlystelser 1/2 time før det åbner, kun for hotellets gæster og flere skønne fordele. Læs om hotellet se priser osv, lige her.

Vi kommer helt sikkert tilbage, næste gang vil Molly My også meget (meget) gerne have Marlon med, så han kan sove i øverste køje, vi må se om det kan lade sig gøre i sensommeren eller til efteråret.

Og kig så ind igen i weekenden, hvis i vil læse meget om selve parken og en helt specielt service, som vi bare ikke har oplevet andre steder 🙂

 

Markeret som reklame, da vi var inviteret på det skønne ophold.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *