Velkommen 2020

Velkommen 2020, en spændende ny helt blank side, vi er klar!

Indlægget her skrives fra sofaen med dyner og i nattøj, præcis på samme måde som jeg kom ind i det nye år igår, nemlig hjemme i sofaen i nattøj med dyner i sofaen.

Farvel 2019

Helt selvvalgt med sofa og Netflix, jeg er ikke helt på toppen og har simpelthen brug for at blive 100% frisk snart, jeg tænker at søvn og ro på være vejen frem, og jeg har det faktisk allerede bedre efter lidt stille dage hjemme :-)

Jeg havde købt lækkerier fra fiskemanden, så Netflix og ja slappede af, da klokken slog midnat kiggede jeg ud af vinduet og så alt fyrværkeriet og glædede mig over hilsner fra gode venner på telefonen og så var jeg egentlig bare i seng ved 1 tiden, så stille og roligt og uden alkohol = ingen tømmermænd idag.

Planer for 2020

Ret uvant er vi helt uden planer for året, ikke en rejse er planlagt, ikke nogle mål eller andet på tavlen, andet end trivsel, nærvær og lykke.

2019 har været hårdt, jeg har været syg en stor del af sidste halvår og selvom det går fremad, så sætter det stadig sine begrænsninger og spor, også for Molly My, der naturligt, er bekymret for mig.

Men som jeg vist skrev på Instagram da jeg samlede op på året, så kan vi alt sammen. Og det kan vi også, vi har det godt og alt skal nok løse sig, både mit helbred og de andre ting og konflikter vi bakser med.

Min opsamling på året ligger på Instagram under højdepunkter.

Drømme for 2020

Drømmene hænger naturligt sammen med planerne, men jeg drømmer også om at vi sammen skal have endnu flere krea stunder, vi skal sy, lave linoleumstryk og meget andet.

For det er virkelig der vi er stærke sammen, og hygger os så meget. Så der skal sys dukketøj og små andre projekter, Molly My er ret sej når hun får lidt hjælp og jeg elsker at se hende gå lidt i mine fodspor.

Vi skal også se mere af verden, jeg er med på at det ikke er populært at sige, men jo vi skal ud og rejse. Vi har det SÅ skønt når vi er ude og jeg ønsker virkelig at vise Molly My meget mere af verden.

Efterårsferien i London (se eller gense, lige her) gav os så meget og jeg drømmer derfor om mange flere storbyferier i 2020. Berlin og Paris står først på listen, men tænker også Stockholm er en oplagt ide, så nu må vi se hvad det ender med.

Sommeren 2019 holdte vi i DK og havde en magisk sommer (se eller gense, lige her og lige her) og jeg tror derfor at sommeren 2020 skal være i udlandet, men igen ingen planer er lagt.

Arbejdsmæssigt trives jeg hvor jeg er lige nu, og tænker ikke at lave store ændringer lige der, ro på og god udvikling, det er hvad jeg har brug for :-)

Vi har i en årrække haft flere vegetariske dage om ugen, i 2020 endte vi på omkring 50% og det fortsætter vi med, rent af miljømæssige årsager, vi kan godt li kød og slipper det ikke helt.

Men 50/50 er super fint og vi har mange lækre retter, som jeg også tænker at jeg vil dele med jer, da jeg ved at flere også ønsker at slippe kødet lidt mere.

Jeg spurgte på Instagram om jeres drømme for 2020 og der kom en del personlige og gode drømme, de gik blandt andet på at finde kærligheden, mere ro og balance, mindre stress, vægttab, ro på samværsfordeling, finde drømmejob, bedre sammenhæng mellem job og familieliv, spændende rejser, ønskebarnet og en arabisk sheik.

Jeg ønsker jer alle et godt og spændende 2020 og er sikker på at jeres drømme bliver opfyldt eller at i hvertfald kommer tættere på dem.

Også dig Henrik og den arabiske sheik! ;-)

 

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *