Var corona lig med et farvel til bloggen?

Det er længe siden der har været ord her, så kom der lidt, men før det var det også yderst begrænset hvad der blev udgivet :-)

Jeg bliver spurgt af flere hvad der sker og om jeg er stoppet med at blogge, mit svar har mest af alt været et måske?

For jeg ved det faktisk ikke, sagen er den at Corona fik rystet posen, posen og familielivet generelt. Vi nød tiden sammen og jeg tænkte ærligt ikke mange sekunder over bloggen. Jeg savnede den ikke, og det har fået mig til at tænke om det måske var det?

Om end jeg stadig ikke er klar til at slette den, der ligger jo så meget “dagbog” over vores liv, rejser og oplevelser. Og så bruges alle bloggens opskrifter også stadig flittigt af jer alle, så det ville næsten være synd bare at lukke ned.

Men der kommer ikke en masse nyt på bloggen den næste tid, jeg har faktisk også opsagt aftalen med mit agentur som stod for kampagner mm. det gav jo alligevel ikke mening, når jeg ikke lavede noget, så nu står jeg igen på egne ben.

Nu holder vi hvert fald sommerferie og så må jeg se hvad der skal ske efterfølgende.

Måske får jeg lyst til at skrive om vores sommerferie i Berlin. Måske er det bare en pause på ubestemt tid, måske var det bare det og jeg lukker helt ned, jeg ved det ikke?

 

I mellem tiden kan i altid følge med på Instagram, den har jeg endnu ikke sluppet :-)

Nyd sommeren, hinanden og en masse nærvær!

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Om du lukker ned eller ej, så vil bloggen bliver savnet herfra og der takkes for mange gode år. Har altid følt mig inspireret af stort og småt og håber om ikke andet at bloggen bliver liggende på domænet, til fortsat inspiration :=)

    • Tak fordi du har fulgt med <3

      Den bliver liggende for en stund, hvis jeg vælger at stoppe helt. Tiden må vise hvad der skal ske, for nu hvert fald sommerferie :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *