Ultimate family suite

Reklame / presserejse

I husker nok at Louise og jeg i foråret var på verdens største cruise skib ik? Nemlig Symphony of the Seas hvis ikke så se/gense meget mere, lige her.

Og så har jeg samlet alle cruise indlæg i en kategori, lige her, altså også fra den tur, hvor Molly My også var med, så i kan få den fulde inspiration med, hvad end det er med eller uden børn.

Skibet var som tidligere nævnt (og af gode grunde) kæmpe stort og en kende overdrevet, men sådan er det vist at være på cruise med Royal Caribbean, alt er vildt og overdrevet, sådan på den helt fantastiske måde. I ved vilde rutschebaner, robotter der laver drinks og piano i trapperne ;-)

Generelt er der rigtig meget underholdning og tilpasninger specielt til børnefamilierne, så det er altså ikke kun folk uden børn, faktisk slet ikke.

På Symphony of the Seas er der også en helt speciel family suite, og det er den i ser på billederne her, men altså selv om den er helt fantastisk og en drøm for børn og barnlige sjæle, så er der også kun den ene og den er booket laaaaangt ud i fremtiden, og koster altså også mere end en helt normal familie kan betale.

Men se den, det skal i altså, for den var helt tosset fin, og der er stadig flere glimt at se på Instagram i mine highlights under ‘Cruise’, det giver altid en lidt anden følelse med film og tale ik?

Planen er at de vil lave flere familie suiter og familie kahytter, også i lidt mindre forhold og dermed mere menneskevenlige priser.

The Ultimate Family Suite er i to etager, og indeholder den kæmpe stue, naturligvis inkl. egen rutsjebane, gynge, eget køkken med popcorn maskine, et køleskab fyldt med Coca Cola, en lille biograf afdeling, og et område med spil, playstations osv.

Udsigt ud over nærmest hele skibet, minigolf området mm, og så har de naturligvis også egen jacuzzi på altanen ;-)

Derudover er der flere soveværelser og badeværelser, så der er plads til op til to familier eller f.eks. bedsteforældre med, men ja den er rigtig dyr, se mere om den, lige her.

Kan man nøjes med mindre? Og ja det kan man! For ærligt så er det jo ikke her man er det meste af tiden, man er jo rundt på skibet til alle de forskellige  andre ting der er, så man sover her og så er det måske lidt vildt. Men se det, det skulle i altså :-)

Lige nu er der er der faktisk en kampagne hvor man får 60% rabat på cruisepriserne for person nr. 2, det gælder frem til 31 august og gælder alle cruises i Caribien.

Der er f.eks. okay billigt f.eks. i efterårsferien, ja jeg er fristet!

Læs meget mere om kampagnen, lige her.

 

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

(Visited 145 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *