Tjugga for den bedste afslutning på dagen

De sidste par år, har Molly My og jeg sammen lyttet til godnat meditationer med rigtig god effekt. Molly My har aldrig haft svært ved at sove eller falde i søvn, men vi har brugt dem for at skabe tryghed og runde dagen af sammen på en hyggelig og nærværende måde.

Vi læser stadig godnat historier, synger sange og putter, det er ikke en erstatning for det, men at lytte til mediationerne sammen giver os noget ekstra, det får sluttet tankerne om dagen og giver ro.

Jeg har tidligere skrevet om meditationer (lige her) og også jævnligt lade jer få små glimt på Instagram story, siden i sommers (faktisk på vores rejse) har vi lyttet til Natbjørnen Tjugga, udviklet af dygtige Emilie.

Emilie kender jeg fra vi kort arbejdede sammen på et reklamebureau for et par år siden, og har efterfølgende stadig fulgt hendes inspirerende univers på sidelinien. Da hun udviklede Tjugga fulgte jeg også med, og da meditationen (tror det var nr. 2) med kærlighedsblomsterne kom, kaldte den på mig og jeg købte den til Molly My, siden er den hørt rigtig rigtig mange gange.

Det Tjugga (og Emilie) kan er ganske unikt, Tjugga skaber tryghed og en følelse af at være elsket, faktisk både til børn og voksne, Emilie har en meget fin og rolig stemme og med den og Tjugga giver Molly My slip på dagen, på den gode og dårlige ting og husker på at hun er dejlig og elsket præcis som hun er.

Tjugga er f.eks. en tryghed og støtte i hele hverdagen som delebarn og var også en fantastisk hjælp ved skolestart, for selvom den gik over alt forventning, er der bestemt mange indtryk og nye ting der er gode at få givet slip på, inden sengetid :-)

Molly My savner Tjugga når hun har været hos far, og siger altid at hun glæder sig til vi skal høre Tjugga ved sengetid, hos far ved jeg at de både læser bøger og synger sanger, og jeg har også nævnt Tjugga, men vil ikke blande mig i hvordan de vælger at gøre det hos dem, det er ikke min boldgade. Men hos os vælger vi altså Tjugga.

Tjugga får derfor vores varmeste anbefalinger, vi har nu 2 styk, den med kærlighedsblomsterne og den med efterårsbladene, men Emilie har lavet mange flere også til andre formål, find dem alle, lige her.

Emilie har også nu udgivet sin første bog, jeg ved bare der kommer flere Emilie, derfor jeg vælger at skrive første :-) om Tjugga og med muligheden for selv at læse historien og meditationen op for barnet, jeg havde ikke troet at den havde samme “falde i søvn” effekt som selve lydfilen, men første gang jeg læste den for Molly My faldt hun altså i søvn :-)

Det gør hun cirka halvdelen af gangene med bogen, men altid med lydfilen. Bogen opfordrer til både gab og vejrtrækningsøvelser og er simpelthen så smukt illustreret også af Emilie, den er oplagt til julegave, hvis i kan vente så længe – Den kan købes, lige her (lige nu på tilbud) eller i jeres lokale boghandler.

Jeg ved at Emilie også tager rundt og signerer bøger forskellige steder og også kommer på Bogforum, hvor vi selv vælger at tage ud og få skrevet i bogen, i kan se mere på Emilie’s Facebookside, lige her.

Som det kan ses er bogen også bare fin selv at sidde og kigge lidt i, specielt fordi den har så mange fine illustrationer og bare er lækker!

 

Tak for kærlighed og kvalitetstid til Tjugga (og Emilie).

 

 

Bogen er modtaget i anmeldereksemplar.

Men med vores kærlighed til Tjugga, havde jeg nu selv købt den til hende hvis ikke :-)

 

(Visited 21 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *