Tirsdag med bøf og gys

Reklame / Inviteret af Madklubben og  Zangenbergs Teater

Gys i teateret, det har jeg aldrig oplevet før, og var egentlig også lidt skeptisk, men kort fortalt, så virker det, virker rigtig godt!

Meget ægte, virkningsfyldt og rammende, forestillingen SARAH på Zangenbergs Teater kan anbefales :-)

Tirsdagen var god, ekstra god, jeg startede med en flok skønne damer på Madklubben i Pilestræde kl. 17, hvor vi var inviteret til at spise deres ‘Teater menu’, eller sagt på en anden måde, 2 retter fra kortet, frem for 3, så man kan nå forestillingen.

Jeg fik den lækreste bøf med bearnaise og en syndig caramel sunday til dessert, skønneste mad og dejlig stemning. Og det smarte ved Madklubben i Pilestræde, er jo at den ligger mindre end 2 minutter (på gåben) fra Zangenbergs Teater.

Forestillingen SARAH er efterfølgeren til CLARA (som jeg ikke har set), og den kan sagtens ses for sig selv, altså uden man har set den anden først.

Ideen til forestillingerne stammer fra London og stykket ‘The Woman in Black’, som også er en gyser i teateret, CLARA og SARAH er lavet af dygtige Anders Glud Jensen, som også selv spiller i stykket.

Jeg vil ikke sige alt for meget om handlingen, da den selv skal opleves, men den ER spændende og ja gribende, specielt for mig med en 7 årig datter lige om lidt ;-)

Og generelt efter sådan en oplevelse tænker jeg, at jeg (vi) går alt for lidt i teateret, det er jo sådan en givende oplevelse og lige det ekstra frem for biografen ik, som vi jo ellers også elsker.

Lige nu kan i se stykket for bare 80 kr, det er altså billigt ik?

Find billetterne til SARAH, lige her.

Og så lidt fjol fra aftenen, hvor der var sat en selfiemaskine op, altid sjovt ik?

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *