Tiltrængt flugt fra hverdagen

Sandheden omkring denne rejse er udover eventyrlysten, behov for nærvær, oplevelser og sidste boost inden skolestart, er også bare at jeg virkelig trængte til en pause fra det hele.

Egentlig var det ikke sådan da jeg fik ideen og fik lov af Molly My’s far, ja sådan var det, jeg måtte have lov til at rejse med hende i 2 måneder, naturligvis, det var jo ham der måtte undvære hende i ret mange dage, den gang var det egentlig bare eventyrlysten i mig der drømte.

Men nu mere vi nærmede os og navnligt de seneste 3-4 måneder inden afrejse, blev det mere og mere klart at jeg virkelig havde brug for en pause fra livet og hverdagen, en lang pause!

Jeg var kørt træt i hverdagen, mit arbejdsliv, konflikterne, de skuffede forventninger og brudte aftaler, og flere af mine relationer generelt.

Som i nok ved har jeg de sidste mere end 3 år været selvstændig, noget jeg har trives rigtig godt med, det har været perfekt til vores familieliv, men det var også blevet for “let”…. Jeg brugte ikke mine evner og min hjerne nok i hverdagen.

Noget af tiden har jeg haft en konsulentstilling (deltid) sammen med min blog og andre mindre opgaver, helt perfekt og noget jeg har været glad for, men det har jeg også stoppet nu og alle bolde er ligesom kastet op i luften.

Hvad skal jeg lave når vi er hjemme igen?

Skal jeg fortsætte som selvstændig eller er det på tiden at få “rigtige” kollegaer igen?

Jeg har jo trods alt over 15 års erfaring med projektledelse mm, er det dumt at spilde det fuldstændig?

Vil jeg kunne arbejde fuldtid igen? Højst sandsynligt ikke, men måske så deltid?

Mange spørgsmål og tanker generelt i mit hoved, så det bruges noget af ferien også på, sådan tænke tanker tid, det er godt givet ud.

Kombineret med meditation og kropsterapiøvelser jeg har fået med hjemmefra, måske mine refleksioner gør mig klogere og ikke andet så er de gode at have tid til.

Reflektion over livet!

Arbejdslivet, familielivet, kærlighedslivet og sådan relationer og venskaber generelt, jeg kommer til at tage afstand til nogle usunde relationer, forventninger og roller når vi kommer hjem, nogle som ikke giver mig god energi, bare det at komme frem til den konklusion, giver mig allerede bedre energi :-)

Venskaber som tages for givet, og som i et tilfælde også pludselig gav mig en masse ikke selvvalgt ansvar, det kommer ikke til at ske igen, ikke når det tages for givet uden min accept, det vil frigive tid til at være sammen med og støtte andre i deres liv, hvor der bliver sat pris på det og det også derfor vil give mig energien tilbage.

Jeg kan og vil rigtig meget, men med alderen og en hulens masse psykologtimer og senest kropsterapi, er jeg heldigvis også blevet lidt klogere og husker mig selv, det har jeg nemlig ikke altid været så godt til….

Min tro var at jeg om aftenen når Molly My faldt i søvn ville have “mig tid” men virkeligheden er at jeg de aller fleste dage falder i søvn med hende (hendes sengetid er også lidt senere end hjemme i DK) og så vågner jeg til gengæld et par timer eller tre tidligere end hende om morgenen, hvor jeg så har tid til tankerne, lydbøger, meditation, lange blogindlæg og breve, som nok aldrig bliver udgivet eller sendt :-)

Rejser kan være meget og 90% er altså også vilde oplevelser og nærvær, men for mit vedkomne også lige 10% tænketid, hvilket jeg er enormt taknemmelig for nu endelig at have rigtig god tid til….

Fremtiden bliver spændende, og jeg tror jeg er klar til den!

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • ❤️
    Disse overvejelser tror jeg vi er mange som sidder med – her omkring de 40. En tid hvor jeg ser de unge ‘prøve af år’ er ved ar gå på hæld og hvor ‘leverance årene’ står for døren, så man har en ballast til når man er en af de ‘ældre’ på arbejdsmarkedet….egentlig mærkeligt i en tid hvor roller og alder i virkeligheden er byttet ud med evner og formåen. Er sikker på du nok skal finde på noget godt M og det glæder jeg mig til at følge. Kh og fortsat god rejse Sabine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *