Tilbage til barndommen med linoleumstryk

Reklame for Kit Company

Hyggeligste barndomsminde at lave linoleumstryk, dejlig kreastund for både børn og voksne! :-)

I husker måske da vi lavede sæber til jul? (lige her) Det var jo en smart kasse med alt vi skulle bruge, et såkaldt kit, firmaet bag hedder Kit Company og de har mange andre skønne æsker med kreative projekter.

Da jeg købte æsken med sæbe, fik jeg også denne med hjem med alt til linoleumstryk og nu fik vi endelig kastet os over det, sådan noget skal ikke forhastes men skal være en dag der er tid og nærvær og det var så altså her i sidste weekend.

Nu er jeg næsten helt ked af, at vi ikke kom i gang noget før, for det var den skønneste stund og vi elskede det begge :-)

Molly My skar i et lidt blødere materiale (kan købes, lige her) da linoleum er lidt for hårdt at skære i for hende, selvfølgelig skulle hun lave noget med Gunner, hvad ellers!? Og en masse hjerter, jeg syntes at resultatet blev noget så fint, og vi har allerede planer om at lave flere.

I sætter er der altså alt man skal bruge af værktøj og materialer (lige her), og så kan der ellers tilkøbes de blødere plader, andre farver mm. (lige her).

Og som nævnt er der til mange tryk og kreative stunder i sådan en æske, perfekt familie projekt – Mit tryk er ikke færdigt endnu, men skal nok vise mere når jeg kommer dertil, jeg skulle hjælpe Molly My med vejledning af hendes, så nåede ikke så meget.

Kit Company har mange forskellige æsker, vores næste projekt skal være sojalys eller modellervoks tror jeg :-)

 

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *