Til minde om…..

Et minde om dig, om os og vores rejse sammen, ikke kun i fysisk forstand denne sommer, men også om de seneste 6,5 år.

Det er (åbenbart) ret svært at tage et billede af egen underarm, men her på min underarm sidder nu et evigt minde om min datter, en tatovering jeg de sidste efterhånden mange år gerne har ville have, altså en tatovering til og om min datter, men uden at være helt sikker på motivet.

Skulle det være “klassisk” som hendes navn eller et lille hjerte, jeg har været meget i tvivl, men ikke så meget længere da hun på ferien en dag tegnede hende og jeg der snorklede på Gili Meno, pludselig var jeg ikke længere i tvivl det skulle være denne, det skulle være os.

Den er ikke perfekt eller har taget hende særlig lang tid at tegne, men for mig var den lige præcis hvad jeg ønskede, det umiddelbare, symbolet på os og så et minde om en fantastisk ferie :-)

Dagligt skrev vi jo dagbog, som jeg skrev mere om, lige her, og dagligt tegnede Molly My en lille tegning til det skrevne, jeg er uendelig glad for denne og den sidder lige der på underarmen på min venstre arm, på den måde ser jeg den mest, da jeg jo bruger min højre til en masse ting og venstre mere er i frit udsyn.

Kan i li den?

Den er lavet af dygtige Lars fra ‘Fedetyv‘ på Østerbro, i kan se mere af hans arbejde, lige her.

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

(Visited 30 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *