Tidy-up Tour: Skal i med?

Reklame for Innocent

Hold naturen ren! Det har de seneste år været en meget stor del af vores hverdag, det med at samle skrald på på vores vej rundt omkring, både i DK og udlandet.

Molly My bliver stiktosset, hvis hun finder skrald og endnu mere, hvis hun oplever nogle smide skrald! Så skal i se verdens mest sure ansigt, det er lidt sjovt, men jo egentlig helt rigtigt. For det ER noget svineri bare sådan at smide skraldet.

Vi har deltaget i flere plogging arrangementer, og det er en vigtig læring for vores børn, de er jo fremtiden, selvom jeg nu er ret sikker på at det ikke er dem der sviner lige nu, men andre generationer, men det er vist en helt anden snak ;-)

Læs mere lige her, om de værdier jeg blandt andet gerne vil give Molly My med videre.

Jeg har lært hende at se hvilke ting der er pant på, og hun går nu fast i Netto med panten med veninde Bella, de har vist efterhånden samlet en god portion mønter sammen, som bruges på slik, det er nu deres penge og jeg blander mig ikke her :-)

Og fra uge 35 er det muligt for dem at samle endnu mere til opsparingen, vi samler nu alt op vi finder, men som i måske har læst kommer der også pant på juice, saft og smoothies fra uge 35, det er sådan et vigtigt tiltag i den rigtige retning!

Idag har jeg deltaget i Innocents Tidy-up tour i Frederiksberg have, sidder faktisk lige nu i toget på vej retur til Kulhuse – Tidy-up tour, er et helt gratis arrangement som i også kan deltage i, det er hyggeligt og perfekt også med børn!

Molly My ville have elsket at være med, men hun blev oppe i sommerhuset med Clara idag, det var noget med et badebassin og behov for en slappe/hyggedag og det respekterer jeg 100%, det er jo faktisk også sommerferie for os.

Men skulle i være i nærheden, så gå forbi Frederiksberg have (ved legepladsen) idag til kl. 18, imorgen og i overmorgen, altså fra d. 23-35 juli – Efterfølgende er det på Islands Brygge det sker fra d. 26-28 juli og alle dage fra 10-18.

Der er udover gratis Innocent Smoothies, lounge område, musik, fotovæg, sjov, spil til børnene og så giver Innocent 50 kr pr. opsamlet plastik direkte til Plastic Change, det er god stil – Pengene skal gå til at bekæmpe plastik i den danske natur, der er desuden Der er sat minimumsbeløb på donationen på 50.000 kroner og op til på 150.000 kroner.

Så det gør altså en forskel!

Læs meget mere om Innocent’s bæredygtige planer og Tidy-up Tour, lige her.

Og ps. udover lækre smoothies, så kan i også vælge et fint net eller skønne jordbær strømper, som belønning, når i kommer med en fyldt skraldepose :-)

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *