Tanker/ønsker for oktober

Molly My fanget i en smuk solstråle, billedet er egentlig ikke helt skarp og måske heller ikke særlig æstetisk med biler i baggrunden mm.

 Men der er noget eventyrligt i den måde solen og vinden rammer hendes hår, der gør at jeg virkelig elsker det!

Derfor skulle det danne rammen, for mine tanker og ønsker for oktober måned, og selvom det er d. 3 oktober idag, så er de stadig aktuelle 🙂

Tanker og ønsker for oktober måned.

  • Flere solskinstimer og dage, som vi havde i sidste weekend, åh det var skønt og tiltrængt oven på alle de regnfyldte dage! Efteråret er skønt og det er ok at det er koldt, det kan løses med uld og flere lag tøj, men lyset og solskinstimerne, de er det der der afgører det hele.
  • Halloween i Tivoli, det er en fast tradition at vi besøger Tivoli minimum 1 gang under Halloween, men gerne flere. Vi har nemlig årskort, og det er rigeligt med bare at gå og kigge, så det behøver ikke være en dyr tur.
  • Shopping af lidt efterårs/vintersager til mig, der er helt styr på Molly My’s garderobe til sæsonen nu, det føles rigtig godt og jeg skal nok vise jer det hele en anden dag. Men til mig selv mangler faktisk det meste, selvfølgelig har jeg en del fra sidste år jeg stadig vil bruge, men jeg skal have købt et par vinterstøvler (dem her er ret seje syntes jeg) og nogle lækre strik (denne er drømmen, sindsyg smukt med den ryg, men også dyr ik?)
  • Hygge, nærvær og kærlighed! Molly My og jeg har det virkelig virkelig hyggeligt for tiden, ingen konflikt, sure miner eller andet, blot glæde og hygge. Det er så dejligt! Det giver så meget mere overskud i hverdagen for os begge!
  • Og så nå ja, en lille uges ferie på Mallorca, den må vi ikke glemme. Faktisk er der allerede afrejse i weekenden 🙂

 

Hvad har i af tanker og ønsker for oktober?

 

Indeholder reklame links.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *