Tandløs, Hikke, Astrid og alle drage vennerne

Jeg bliver så ofte spurgt om hvilken Playmobil serie jeg vil anbefale til jeres børn og navnlig hvilke serier der er Molly My’s favoritter, specielt spørg i nu op til jul.

Tidligere har jeg altid sagt vandlandet, prinsesseslottet og akvariet, og nogle gange rideskolen, men den nye Dragons serie er gået ind på en klart første plads!

Jeg og vores kontakt fra Playmobil var så fjollede at fortælle Molly My at denne serie kom helt tilbage i starten af året eller var det i slutningen af sidste år? Hvertfald for meget længe siden og hun har efterfølgende spurgt mange mange gange om hvornår den kom.

Ikke fordi jeg vil betegne hende som et forkælet Playmobil barn (selvom hun jo er det!) men mere fordi at hun virkelig har glædet sig til det.

Dragons eller ”How to train you dragon” som serien jo hedder på Netflix har været hendes favorit serie længe, og jer der har set med på bloggen et stykke tid ved også at hun allerede har flere af dragerne og en Tandløs bamse fra Build a bear, så ja denne serie er et kæmpe hit.

For mig at se som forældre kan den så meget, dels leger hun hele historien igennem frit fra hukommelsen fra serien, men der er også plads til den vilde dragekamp, kast med sten, udfordring af de ”onde” og lidt kærlighed mellem Hikke og Astrid, kort sagt den kan det hele.

Og er oplagt til flere søskende eller legekammerater, da det netop er så let: Hvilke drage vil du være? Har jeg hvert fald hørt blevet spurgt flere gange 🙂

Vi har også haft flere venner hjemme, både piger og drenge (Marlon) og de er også alle faldet fuldstændig for serien, jeg forudser at Playmobil Dragons kommer til at være på mange ønskelister denne jul og heraf nok også under mange juletræer?

Skal den under jeres juletræ, så se mere, lige her.

Playmobil Dragons

Serien har 7 æsker, som man jo kan samle som man vil, man kan sagtens lege med f.eks ”bare” en drage, alle er direkte links:

Bersærk øen ( 9243) kr. 938 (Med en masse detaljer, lys og tilbehør)

Drago’s skib ( 9244) kr. 338 (Meget ondt ifølge Molly My)

Gobber med katapult ( 9245) kr. 98 (Virkelig sjov at kaste sten med)

Hikke og Tandløs ( 9246) kr. 263 (Ps. Tandløs kan lyse!)

Astrid og Stormflugt ( 9247) kr. 203 (Favoritten næst efter Tandløs og Hikke)

Drago og Thunderclaw (9248) kr. 203 (De aller mest onde, som Hikke ALTID klarer i legen)

Eret og ildsættet ( 9249) kr. 150 (Kan skyde i mange retninger, vi taler af erfaring :-))

Er jeres børn også vilde med Dragons, så se mere af serien, lige her.

 

Ps. Playmobil har til denne serien lavet en masse ekstra, blandt andet et sejt microsite (lige her) tegninger til gratis udprintning (lige her) og film (lige her).

 

Indlægget er sponsoreret af Playmobil, som en del vores ambassadørsamarbejde.

 

(Visited 77 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *