Status på livet……

Det er længe siden jeg sådan rigtig har tjekket ind her på bloggen, bloggen som faktisk har skiftet navn.

Havde i bemærket det?

Farvel til Bastabum og bare hej til mig, altså Michala Bastian, som jo er mit navn :-)

Bastabum blev til ved et tilfælde, jeg syede børnetøj og det hed Bastabum, så jeg havde ligesom bare domænet, da jeg beslutttede at lave en blog, der lå derfor ikke flere tanker bag.

Jeg syntes tiden var kommet til at sige farvel til det, jeg og vi er vokset ud af det, Molly My er en stor skolepige og ikke så lille længere, bloggen har gennem de seneste år også rykket sig mere og mere væk fra den rendyrkede morblog, men har haft meget mere livsstil med opskrifter, rejser, bolig, mode og generelt livet.

Og livet var egentlig også det jeg havde tiltænkt emnet på dette indlæg, livet hos os, på godt og ondt.

Vi har det godt!

Er landet godt efter sommerferien, Molly My tilbage i skolen og jeg på kontoret, eller ikke helt, men mere om det. Vi trives, har en god harmoni, uden for mange pre teenager stunder lige pt. (7-9-13), pigehjemmet er fyldt med kærlighed.

Vi savner dog livet før corona, egentlig nød vi begge tiden i marts og april, fik det bedste ud af det. Hjemmeskolen også, så kom der lidt “hverdag” igen, så sommeren og nu føles det som hverdag igen, og så alligevel ikke helt.

Jeg er begyndt at føle mig låst, jeg har en kæmpe udlængsel og lyst til at komme ud i verden igen!

Det er svært, svært at efterårsferien også røg en tur, det er små ting i det store billede, jeg ved det! Men det er stadig frusterende. Vi har lagt andre planer og skal nok få noget godt ud af det, men jeg syntes det er svært at man ikke ved hvornår det hele er “normalt” igen, bliver det nogensinde normalt igen?

Tilbage på kontoret og så alligevel ikke helt, for nu med de nye stigninger i smittetal, skal vi begrænse at være på kontoret og helst være hjemmefra, det er fint, for en stund. ex. i sidste uge var jeg hjemmefra hele ugen, og selvom jeg jo har videomøder mm, så er det bare ikke optimalt, jeg bliver ærligtalt lidt skør af at sidde der hjemme hver dag :-)

Men igen, det skal nok gå! Så ja livet er godt, vi har det godt, vi har hinanden og det er det vigtigste.

Og så har vi havet, havet har givet mig den vildeste livsglæde, jeg har altid badet lidt om sommeren osv, men slet ikke i det omfang som nu, det er så magisk og bekræftende, det gør mig lykkelig!

 

 

(Visited 49 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *