Sommerstemning

 

Molly My’s badedragt er fra Knast by Krutter og på udsalg med 50% lige her.

 

Når man ikke aner hvad dag det er, lader barn lege ude til længe længe over sengetid og ellers bare tager dagene som de kommer, ja så er det rigtig feriestemning.

Vi er nærmest mere i feriestemning nu end da vi var ude og rejse, eller selvfølgelig er vi ikke det, men vi glemmer altså lidt tid og sted og nyder bare de sidste uger inden den skal stå på vækkeur, madpakker og skolestart, de to sidste noget Molly My glæder sig rigtig rigtig meget til.

Madpakkerne, fordi det er nyt og spændende, hun har altid fået mad i vuggestue og børnehave, så hun syntes det er SÅ fedt at vi skal til at lave madpakker hver dag, mor her ikke så meget, tror det bliver hyggeligt nok i starter, men så bliver det nok også hverdag og lidt trivielt at skulle lave hver dag ;-)

Skolestart er hun mere end klar til og glæder sig, idag var vi nede på deres legeplads og lege og hun kigger spændt rundt og glæder sig!

Vækkeuret glemmer vi lidt endnu, der er som nævnt et par ugers ferie endnu inden det skal i brug, og selvom de på hendes skole godt nok først møder kl. 9, så er vores rytme så forskudt nu at vi ikke ville kunne nå en kl. 9 aflevering uden brug af det daglige vækkeur, men den tid den sorg.

For nu bliver vi i sommerstemningen, ligesom bloggen også gør det lidt, jeg har været offline og nydt det.

Nyder i sommeren og det dejlige vejr?

 

Indeholder reklamelink.

 

 

 

(Visited 102 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Min yngste datter begyndte i SFO sidste år, og det allermest spændende var næsten madpakken! Hvilken madkasse det skulle være i dag, hvilken mad der min var i osv osv. Sjovt som sådan en stor og vild ting som SFO start bliver konkretiseret ned i en så håndgribelig ting som en madpakke :-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *