Sommerferietanker

Indeholder reklame

Den står egentlig på vinterferie og for Molly My’s vedkomne skiferie i næste uge, men derfor er jeg alligevel så småt begyndt at tænke på sommerferie også, fordi pludselig er det jo tid og så er det typisk for sent at få booket i de mest populære uger.

Men hvad skal vi så til sommer?

Ærligt, så aner jeg det ikke! Det bliver ikke så “vildt” som sidste sommer, det har vi hverken mulighed for, råd til eller egentlig lyst til, altså at rejse så langt og længe allerede igen, men noget skal der jo ske, tænker det bliver noget med hjemme, evt. i Clara’s sommerhus også og noget ud enten i DK eller udlandet :-)

Når jeg set tilbage på, hvad Molly My har nydt mest fra ferier gennem årene har det gerne været noget med natur, dyr, mulighed for at bade, andre børn og forskellige aktiviteter eller underholdning af en art, men også kombineret med afslapning, hun er mindst lige så god til det også :-)

Tankerne er mange her i tilfældig rækkefølge…..

Cruise 

Molly My var ret misundelig da jeg sidste år var på mini cruise med Royal Caribbean og Loui, og syntes det var ret snyd, da hun jo vidste hvor skønt det var, efter vores egen tur for så snart 2 år siden (se eller gense den, lige her).

Skulle det så være ud fra Barcelona igen og så kombination med et par dage der? Måske eller fra et andet sted, mulighederne er jo mange :-)

Storbyferie

Jeg tænker f.eks. Berlin, Amsterdam, London eller ja Barcelona, vi er begge ret glade for forskellige storbyer med oplevelser, shopping og god mad, evt. kombineret med et hotel med pool, så der også kan svømmes, men hvor skal vi så hen?

Anbefal gerne, hvis i har tip til byer, hoteller eller guides :-)

FamilieCamp

Er vi typerne til en uge på højskole eller en familielejr? Jeg ved det faktisk ikke, men tror at Molly My vil elske det!

Jeg har læst op på REMA 1000’s FamilieCamp (lige her) og det lyder altså ret skønt og spændende, også selvom det er med en masse fremmede mennesker.

Men ja, hun vil elske det, både den del med at der er en masse andre børn og mulighed for aktiviteter, aktive og hyggelige, der står der er aktiviteter som boldspil, dans, fitness, spring i trampoliner eller vandaktiviteter, det lyder da ret skønt ik?

Nogle af jer der har prøvet lign? Eller syntes det lyder spændende, så læs mere, lige her. Der er både i uge 28 i Jylland og uge 30 på Sjælland :-)

Dyreparken i Norge

Vi elskede vores tur til Dyreparken (se eller gense, lige her) og har mange gange talt om at vi gerne vil tilbage, måske det skulle være til sommer.

Det var virkelig let at komme dertil, da parken ligger meget tæt på lufthavnen og så var der bare så mange muligheder, da der er så mange forskellige områder.

Kunne også være en ide at se lidt mere af Norge, nu vi så var der?

Bornholm

Der er noget magisk og fint over Bornholm og jeg vil egentlig gerne vise det til Molly My også, måske leje et hyggeligt sommerhus med cykler og så komme rundt på øen og se hvad der sker?

Har i anbefalinger til Bornholm?

Bali

Molly My har forelsket sig i en elefant på Bali, en elefant der også hedder Molly! Hun VIL så gerne besøge den igen, men det er egentlig kun derfor hun vil til Bali, Bali er skønt….

Men jeg har været der flere gange nu, og tænker at vente et par år inden vi skal tilbage, men altså hun ville blive glad hvis vi tog afsted igen, ingen tvivl om det!

Måske det skulle kombineres med et par dage eller mere i Singapore så?

Fårup Sommerland

Også et af de steder vi løbende taler om, Fårup og Hotel Fårup, det er bare et magisk sted! Og vi må tilbage igen, måske denne sommer?

Se eller gense vores sidste besøg, lige her.

Måske i har tip til områder omkring Fårup, så vi kunne kombinere det med mere Jylland?

Det var lige de tanker der kom først, når jeg tænker på sommerferie, men om vi skal på cruise, i sommerhus, rundt i DK, på familiecamp eller en kombi af det hele, ved jeg endnu ikke, måske i har nogle gode ideer?

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Jeg kan virkelig anbefale Jesperhus Feriepark! Det er virkelig et sted, hvor der er fokus på børnene, så mange fine dyr, shows og et kanon vandland!

  • Vi havde 4 overnatninger i Berlin med tre børn; en på 9 og to på 7 i efterårsferien. Det var virkelig godt!!!
    Vi boede i gå afstand af det meste og en enkelt dag tog vi en tur med hop on – hop off busserne, det sparede nogle skridt i benene og de findes med dansk tale, så børnene lærte også lidt om de ting vi kørte forbi. Så stod vi af der hvor vi havde lyst og på igen når det passede os.
    Vi var også en dag i Zoo og aquarium det var også en super god oplevelse. Børnene kælede bl.a med koikarper 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *