Sommerferien 2020 bliver magisk!

Der er lidt tid til sommerferien endnu, ja faktisk flere måneder. Men vores planlægning er allerede igang og der er købt flybilletter, det er jo så første skridt.

Sidste år blev vi hjemme i Danmark i sommerferien, dels for at frede vores klima lidt med flyrejserne og dels også fordi vi jo året tidligere havde været på en lang rejse, vi er ikke hellige og kan ikke redde hele verden, men lidt har også ret.

Og selvom vi blev hjemme i Danmark, havde vi en dejlig sommer i både Hellerup, i sommerhusland i Kulhuse, i Jesperhus og Molly My også i Nordjylland, hvor hun jo selv fløj op til Marlon, men i år flyver vi altså ud i verden.

Nærmere bestemt til Malaysia, da vi var i ude og rejse i længere tid inden Molly My’s skolestart, mødte vi i Thailand en skøn lille familie med mor og datter, jeg skrev lidt om dem, lige her.

Nolly og Yasmina som de hedder bor i Kuala Lumpur, så planen er at vi flyver hertil, og har selv nogle dage for os selv, de har nemlig kun en uges ferie om sommeren, og vi flyver ikke så langt for blot en uge, jeg skal have booket et lækkert hotel til os, og så er planen afslapning, pool og enkelte steder som Nolly (moderen) anbefaler os at se :-)

Når de så får ferie er planen at vi tager videre til Penang måske med et enkelt stop i Ipoh på vejen og fra Penang videre til Langkawi, jeg har aldrig været nogle af stederne, men det ser absolut magisk ud når jeg googler dem, så vi glæder os bare så meget.

Kom endelig med anbefalinger til Malaysia, vi har som nævnt aldrig været der, Nolly og jeg skriver løs og planlægger så småt, men jeg vil altid også gerne høre jeres anbefalinger :-)

 

(Visited 20 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *