Sommeren starter her

Sommeren starter lige her, lige her i sommerhusland, og faktisk er jeg ikke tilbage på kontoret før d. 14 august, godt nok har jeg stadig lidt arbejde i næste uge, men det kan altsammen klares fra en plads i skyggen, lige præcis her hvor jeg lige nu allerhelst vil være.

Molly My kommer op om præcis en uge, og så bliver vi en uge mere inden hun selv flyver op til Marlon i Jylland, mere om vores sommerferieplaner, lige her.

Sommerhusland kan bare noget helt specielt, her er stille og afslappende som intet andet sted jeg kender, og selvom vi ikke længere har vores eget, så føler jeg mig mindst lige så meget hjemme hos Clara, hvor det hele jo faktisk også startede.

Halvdelen af Molly My’s ferie i Spanien er gået, og selvom jeg savner hende, det gør jeg egentlig altid når hun ikke er her, så er det ikke noget som ikke er værre end jeg kan klare det, to uger går jo hurtigt, og rigtig nok er der kun en enkelt tilbage nu :-)

Bloggen holder også lidt feriestemning, som i nok har bemærket, men der er mere liv på Instagram, hvor der også stadig løbende kommer sommerkonkurrencer hver søndag.

Kig med, lige her.

Med et ønske om en magisk sommer til jer alle.

 

(Visited 13 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *