Sommer i Jesperhus

Reklame / Inviteret af Jesperhus

Vi har simpelthen haft en magisk sommerferie i Jesperhus, og jeg tænker egentlig at det er lettest at starte ved begyndelse, som jo egentlig startede med at Molly My mandag selv fløj op til Marlon og hans familie i Aalborg (mere om det, lige her).

Torsdag mødtes vi (mormor og jeg) så med dem i Aarhus og kørte til Nykøbing Mors og Jesperhus hvor vi tjekkede ind i en magisk ‘Hugo Legehytte’ (se mere om dem, lige her) – Hvertfald magisk for børnene, da der var rig mulighed for leg og sjov, der er gennem hele hytten et klatrenet hvor der kan kravles hele vejen udefra og ind på hemsen, hvor børnene sov! Alt generelt dekoreret med Hugo og vennerne – KÆMPE hit!

Selve hytten er til 6 personer og havde alt vi skulle bruge, et værelse med en lille dobbelseng, et med køjeseng og så hemsen med plads til 2 sovepladser. Derudover var der sofa, spisebord og selvfølgelig badeværelse. Udendørs var der mere mulighed for at klatre, sandkasse og bænk, parasol mm.

Jesperhus feriepark

Jeg har altid tænkt Jesperhus som en blomsterpark, uden at have været der selv, men det er jo SÅ meget mere. Selve feriepar har jo udover de magisk hytter også legepladser, legeland, vandland, trampoliner, aftenshow, snobrød og meget meget mere, der er ikke tid til at kede sig, det er som de selv siger virkelig ferie for børn (og deres forældre) – Molly My og Marlon fik prøvet næsten det hele, de er ikke typerne der sådan går glip af noget ;-)

Eneste jeg ikke lige har billeder af, er vandlandet, men forestil jer en masse sjov og vandrutsjebaner her.

Vi havde som nævnt Marlon med til Jesperhus, og udover det er fantastisk at være sammen med sin bedste ven så mange dage, så var det også bare skønt som ene barn at der var en legekammerat med, for ærligt så er det jo sjovere at klatre rundt osv. med et andet barn :-)

Udover alle de nævnte aktiviteter, så er der også fine muligheder for enten at spise ude eller handle ved købmanden og lave hjemme selv, vi hentede frisk morgenbrød mm. og spiste i hytten og spiste så ellers de andre måltider ude, det var rigtig fin mad sammenlignet med andre steder med mange mennesker og børn, dog skal det nævnes at portionerne er kæmpe store, som de sagde skulle vi jo blive mætte. Men vi kan uden problemer have delt flere af retterne, men ja et luksus ‘problem’ :-)

Jesperhus Blomsterpark

Selve blomsterparken indeholder udover en masse virkelig fine blomster og planter også en masse andre ting, forlystelser, ponyridning, legeplads, mini zoo, 4D biograf og meget mere, igen er der her en masse spisesteder, men også mulighed for selv at have madpakker med. Forlystelserne er både for store og små, børn og voksne, vi fik prøvet de fleste af dem, Molly My tør nemlig prøve en del vildere ting end Marlon, så vi delte os lidt op og fik prøvet det meste :-)

Jesperhus Piratskole og piratshow

Der er en masse forskellige ekstra aktiviteter man kan tilmelde sig (med betaling) Molly My og Marlon var den ene morgen på piratskole, noget som var et stort hit og ekstra sjovt for dem, da vi også var tilmeldt middag og piratshow om aftenen, de levede sig godt ind i det og rendt rundt med pirattørklæderne resten af dagen som var det højeste mode :-) Læs mere om aktiviteterne, lige her.

Dyrepasserens hjælper

En anden aktivitet, som specielt Molly My havde glædet sig rigtig rigtig meget til, var at skulle rundt med en dyrepasser, hun ønsker jo selv at blive dyrelæge en dag, så meget spændende for hende :-)

Jeg var med rundt sammen med dem, og det var en hyggeligt formiddag, der var både læring og mulighed for selv at være med ved fodring mm, de gik ret stolte der fra med tilhørende diplom, t-shirt og minder i hjertet.

Jungledyret Hugo

Man kan vist heller ikke sige Jesperhus, uden at sige Jungledyret Hugo og alle vennerne, det er et gennemgående tema i både ferie og blomsterparken. Der er forskellige shows med vennerne og meget mere, ligesom de også er temaet for vand og legeland. Molly My og Marlon samlede autografer i et lille fint hæfte (som i øvrigt er gratis at få forskellige steder i Jesperhus) og så var de så heldige at der også var overraskelsesbesøg af Hugo i vores hytte den ene dag.

Det var kæmpe stort og sjovt for dem, på det sidste billede er Hugo faktisk kravlet med dem op på hemsen og de nød det så meget :-)

Jesperhus var og er magisk, og jeg har faktisk lovet børnene at vi skal tilbage en dag! Måske vi så næste gang skal prøve en Hugo Junglehytte, der var nemlig en hængekøje udenfor, som også så sjov ud – Jeg syntes ikke at børnene var for store til det, tværtimod er der stadig mange år hvor de vil syntes det er sjovt både i ferie og blomsterparken, ligesom de jo også bare tør mere og mere.

Der ligger stadig mange små film og glimt på min Instagram, hvor jeg i profilen har lavet et highlight punkt der hedder ‘Jesperhus’ :-)

Læs meget mere om Jesperhus, ferieparken og alle aktiviteterne, lige her.

Ps. til sidst et lille tip jeg selv fik fra en Instagram følger, så ligger Hama (dem med perlepladerne bare 10 minutter fra parken, og de har en rigtig flot udstilling, som alle kan besøge helt gratis, det var rigtig fint og en ide, hvis i alligevel er på vej til eller fra Jesperhus.

 

 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *