Solcreme anbefalinger

Vi har nu rejst i mere end 1 måned = vi har allerede brugt rigtig rigtig meget solcreme, og jeg tænker at jeg nu her vil komme med lidt flere ord og anbefalinger, på hvad vi har brugt og hvilke der har virker bedst for os.

Der har været flere i spil end på billedet, men det giver jo trods alt bedst mening, at have fokus på dem vi rent faktisk syntes har været gode og kan anbefale til jer.

Flere tomme flasker har vi også allerede smidt ud, men man bruger bare en del og umiddelbart også mere end jeg måske lige troede, Molly My bader jo non stop og selvom de er vandfaste, så holder de jo alligevel ikke hele dagen, godt vi har meget med :-)

MUTI

(Tyske MUTI står for Modern, Unique, True, Intelligent) og er produkter med fokus på gode og virksomme ingredienser, men samtidig uden paraber, parfume, silikone mm.)

Lækreste solcremer vi har haft brugt, nemme at smøre ud og så er de både er beskyttende og plejende på huden.

Solcremerne indeholder udover de beskyttende UV A og B filtret også blandt andet sheasmør og solsikke olie samt E, C og B3 vitaminer.

Vi har i denne serie både brugt faktor 30 og 50 til kroppen, jeg primært faktor 30 og Molly My 50, det har virket godt, og jeg har også haft en specielt ansigtssolcreme.

Og så en lækker aftersun til os begge, som blandt andet indholder aloe vera og hyaluron syre, den er perfekt at have i køleskabet, så den både køler og plejer efter en hel dag i solen.

Som nævnt en virkelig lækker serie, som bestemt skal købes når vi er hjemme til solen i DK igen, den er nemlig ved at være helt tom i alle flaskerne nu, her efter den første måned.

Find MUTI, lige her.

COOLA

Australsk solcreme, som jeg tidligere har nævnt, og som også var en stor favorit sidste år, men som altså lige skal med igen!

Det er solcreme på sprayform, den der helt fine sprayform som f.eks hårspray, og dermed let at sprøjte og fordele. Helt genial for mig hvis jeg f.eks skal have noget på ryggen, hvor jeg ikke selv kan nå, meget smart :-)

Serien er udviklet af en australsk surfer, som i den grad ved hvad han taler om, den er virkelig vandfast, eneste problem (som jeg ser det) er at de bliver brugt ret hurtigt op. Serien findes både med og uden duft og indeholder også plejende ingredienser og har også alm solcremer mm. Det er bare spray versionerne, der specielt har vagt min intresse.

Find COOLA, lige her.

LA ROCHE-POSAY

Gode franske klassiker, hvertfald for os! Jeg har siden Molly My var helt lille købt denne på apoteket, tror faktisk det startede med en anbefaling fra sundhedsplejesken og hvis det virker, så hvorfor stoppe ik?

De har mange forskellige versioner og hvorfor jeg lige vil fremhæve denne version, er at den ud over at være med høj beskyttelse (faktor 50) også er meget vand og sandfast, men så kan den det specielle at den både kan anvendes på tør OG våd hud, helt genialt med børn, som måske ikke altid lige gider vente på de bliver tørre igen = Molly My.

LA ROCHE-POSAY kan som nævnt købes på apotekerne eller online, lige her.

COMFORT ZONE

Også et nyt bekendtskab for mig, men ikke destomindre et bekendtskab jeg er faldet pladask for!

Specielt må jeg starte med at fremhæve deres aftersun, som faktisk blev brugt op i løbet af de første par uger, faktisk mest bare på mine ben, som altid efter sol og varme, bliver enormt tørre. Aftersun på hver aften og benene føltes silkebløde, altså indtil næste dag med sol, vand og sand. Virkelig lækker og blødgørende, men ikke sådan kølende i effekten, så ja perfekt til de soltørrede ben.

Selve solcremerne har vi både brugt i en “voksen” anti aging udgave og en til børn, begge lækre, beskyttende og plejende, specielt børnesolcremen er Molly My vild med, fordi den er med pumpe/sprøjte funktion og så er det faktisk også mest den vi har haft med i tasken og på farten, fordi den ikke er så stor og bare er god :-)

Det er tydeligt at der er plejende og nærende ingredienser i produkterne, blandt andet arganolie som er plejende og acerola som har højt indhold af C vitaminer.

Jeg er fristet til at prøve flere andre produkter fra Comfort Zone, som også har hudpleje, hårprodukter mm.

Tænker at både hud og hår har brug for noget ekstra godt efter sådan 2 måneders rejse :-)

COMFORT ZONE kan købes, lige her

 

Nogle af produkterne er modtaget til test, heraf reklame markering.

Men altså ikke et betalt indlæg, blot egne personlige erfaringer og anbefalinger.

 

 

(Visited 52 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *