Søndag med leg, SMASK og bedste venner

Reklame, inviteret af Experimentarium og SMASK / Madkastellet

Der er så mange fine oplevelser der står i kø til at blive delt og anbefalet til jer med børn, men lige nu får i den aller mest friske, nemlig fra i går søndag, hvor vi havde en skøn skøn dag.

(De andre følger senere på ugen, de er heldigvis også stadig aktuelle der :-))

Igår var vi på Experimentarium med skønneste Marlon og Femke, og sikke en fest, det er lidt tid siden jeg selv har været der, da Molly My har været der meget med skolen, så jeg har tænkt at vi ville finde på noget andet.

Men hvilken en skam, det er jo netop sjovt for både børn og voksne, vi voksne blev også udfordret i diverse baner og øvelser, da vi lavede et hold og prøvede løs.

Det er nemlig det Experimentarium kan, både skabe glæde og sjov og en masse læring, jeg tror simpelthen vi må have årskort igen, det havde vi da de åbnede samtidig med at vi flyttede til Hellerup, og efter igår tænker jeg, at vi abolut skal have det igen.

Anledningen igår var ikke noget specielt nyt ved Experimentarium, selvom vi nu fandt flere nye ting som en lille klatrevæg, testcenter og Lego byg, dette kombineret med alle de andre kendt ting gjorde at vi endte med at være der i over 4 timer, og det var egentlig mere de voksne der ville hjem og ikke børnene, man kan sagtens bruge det meste af en dag :-)

Følg med i nyheder mm. fra Experimentarium, lige her.

Men grunden til vi var inviteret var med henblik på at besøge det nye spisested SMASK, som Madkastellet står bag, vi kender dem blandt andet fra Zoo hvor de har PanPan  i Pandahuset, og med tanke på hvor skøn vi syntes det er i Zoo, skulle dette naturligvis også prøves.

SMASK er anderledes, meget anderledes, de siger selv sådan her:

Spisestedet på Experimentarium er blevet til SMASK, og her byder vi på retter, du kender – nogle af dem serveret på en ny måde. Og du finder serveringer, som vi godt tør love, at du aldrig har smagt.

Molly My fik deres SMASKekassen, som blandt andet indeholdte denne udgave af kylling i karry, har i måske set en sådan tidligere, jeg smagte den også, og den smagte virkelig af kylling i karry, men vi blev dog enige om, at lige her var vi mest til den klassiske udgave ;-)

Molly My er madglad og spiser alt, men med SMASKekassen, der savnede hun faktisk “rigtig” mad, popcorn osv er lækkert, men ikke nok til hende, så hun spiste med på min portion af fish & chips også, men intet problem der var mere end rigeligt.

Der er flere klassiske retter i en 2020 fortolkning på menukortet, f.eks. boller i karry, stegt flæsk og wienerschnitzel, men ja i en ny fortolkning, som lyder ret spændende. Derudover er der også klassiske sandwich, pølsehorn, frugtskåle mm. til dem der måske ikke tør det nye, vi var enige om at deres fish & chips var virkelig lækkert, og en perfekt dele ret, da den var stor :-)

Inden maden kom, spillede vi SMASKespillet, hvor der skulle smages igennem andet end munden, nemlig også med øjne, ører og næsen, virkelig sjovt. F.eks. smagte appelsin yoghurt jo pludselig ikke af appelsin, fordi den var farvet blå ;-)

Læs mere om SMASK, se menukort mm, lige her.

 

Tak for invitationen, vi ses snart igen :-)

 

(Visited 10 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *