Søndag med Dumbo og gode venner af os og bloggen

Reklame for CinemaxX

Vores søndag startede med Dumbo og flere af jer (efter denne konkurrence), vi skulle nemlig i biografen og se Dumbo, længe ventede Dumbo!

Specielt Molly My har jo en forkærlighed for dyr og specielt elefanter, så hun glædede sig rigtig rigtig meget.

Vi havde udover billetterne til konkurrencen også selv lidt billetter og havde derfor inviteret børnehaveveninde Chloé + mor med i biografen, der var to piger der ikke har set hinanden længe og blev meget glade, og når Dumbo var lidt uhyggelig så holdt de hinanden i hånden, det er sgu da sødt ik?

Filmen er anbefalet fra 7 år og det syntes jeg egentlig er passende, den er lavet af Tim Burton, som jo er kendt for det lidt mørke og til tider dystre univers og det syntes jeg også denne bar præg af. Men samtidig var den også enormt flot lavet, fantastiske billeder og store skuespillere og så er historien jo bare fin og smuk.

Der er en grund til at vi ikke støtter cirkus med dyr, og denne film viser egentlig også rigtig fint hvorfor, også selvom det selvfølgelig er baseret på historien fra 1941 og en del jo (forhåbenligt) er sket siden :-)

Filmen kan anbefales, virkelig anbefales, faktisk kunne jeg sagtens finde på at se den igen også i biografen, film er bare mest magiske i biografen, ik?

Se mere og find billetter, lige her.

TAK til alle der har hjulpet med idag

CinemaxX havde jo forkælet med billetterne, men faktisk også med popcorn, drikkevarer og en helt speciel pin med Dumbo’s fjer, så magisk og fint, uden jer ingen Dumbo fest idag.

Malaco med Godt & Blandet, den nye udgave med 30% mindre sukker og ærligt jeg kunne altså ikke smage forskel, altså på denne og den med mere sukker? + en klassisk lakridspibe.

Tangle Teezer med en lækker hårbørste, fordi det kan alle altså bruge, både store og små, og disse er så geniale til børnene, da de af mærkelige årsager kan redde selv det mest uglede hår uden brok + de også er rigtig gode til vådt hår.

Carmex med den klassiske og skønne læbepomade, som altid fast ligger i min taske.

Og sidst men ikke mindst MÄT med deres helt nye skud på stammen, nemlig de lækre dino barer til børnene, MÄT har længe været vores favorit når det kommer til gode og rene barer til mellemmåltiderne, madpakken og på farten og nu er så kommet de nye specielt til børn og barnlige sjæle, jeg ser mig hvertfald ikke for fin til også at snuppe en ;-)

Så igen tak til alle jer og tak til jer der tilbragte søndagen med os.

 

 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *