Små simple minder

Molly My har en lille opslagstavle hængende ved hendes skrivebord, den skal vi have udskiftet med en større model, men det var slet ikke hvad dette indlæg skulle handle om, nå det skulle handle om hvad der hænger på opslagstavlen.

Hun har nemlig startet et lille ‘projekt’ der går ud på, at hver gang hun har en ven med hjemme, en gæst eller lign på værelset tager hun et billede sammen med dem med hendes lille Instax mini kamera, og det er vildt hyggeligt, og så hænger de der sammen med tegninger, andre billeder og forskellige minder.

Det er kikset et par gange, da mor ikke har fået købt nye film, men altså jeg er jo også kun et menneske ik?

Hun er okay til at spare på dem ellers, efter jeg måtte forklare hende at de kostede penge og det ikke hjalp noget at hun gik og tog billeder af alting, det kunne hun gøre med telefonen.

Det at det her med det samme kommer ud på papir og på opslagstavlen med det samme er bare lidt magisk :-)

Måske en ide til jeres børneværelser også? Eller egentlig er det jo også lidt hyggeligt for os voksne med sådan en minde tavle ik?

Kameraet er dette fra Instax mini og det findes i et væld af farver, ligesom man også kan få mange slags farver mm til papir, find det hele, lige her.

Opslagstavlen er en tidligere model fra Bloomingville, den nye model findes, lige her.

 

Indeholder reklamelinks

 

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

(Visited 94 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *