Små mennesker, STORE DRØMME

Reklamelinks til Børnenes Kartel

Vi har fået nye favoritter på bogreolen (den bunke der ligger i vinduet ved siden af sengen, men bogreol lød pænere ik?)

Favoritter som både er skøn og magisk læsning, men også bare rigtig hyggelige at læse og efterfølgende have en snak om, bøgerne har efterfølgende givet anledning til tegninger og kreastunder, søgning efter mere materiale og viden om personerne, og faktisk også små film klip og billeder på google, youtube mm.

Man kan sige at der er en del læring indbygget i bøgerne, da de jo handler om virkelig mennesker, nemlig små mennesker med store drømme.

Find dem alle, lige her.

Bøgerne er skrevet i et let og legende sprog, som både kan læses af børn (hvis de har lært det) og voksne, vi har brugt dem til højt læsning og så indeholder de også de mest eventyrlige og magiske illustrationer, elsker virkelig de tegninger og budskaber bag bøgerne generelt.

JA i kan nok læse at der er en del anbefaling og ros at hente her, men de er altså skønne! Molly My fik i øvrigt disse 3 i fødselsdagsgave af mig, da hun fyldte 8 år.

Der er lige nu 12 bøger i serien, men flere på vej! Blandt andet en med Astrid Lindgren – Find dem alle, lige her.

Kender i også bøgerne?

(Visited 4 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *