Skrivebords detaljer hos Molly My

Vi er egentlig ikke helt færdige endnu, der mangler lidt lister og så skal bord mm. have en hvidolie, men i er så mange der spørg til deltajerne på Molly My’s skrivebord, så nu får i lige lidt flere smugkig og detaljer.

Det der er blevet spurgt aller mest til er lampen, den smukke rosa lampe er fra Sebra (lige her) og er virkelig flot, solid og har en god størrelse, et rigtig godt køb, syntes jeg 🙂 Den findes også i en lækker blå udgave (lige her).

Det lille pindsvin med blomsten i er fra Blomingville Mini (lige her) og er bare mere hyggelig end en alm. blomsterskjuler, den findes også i en kanin udgave (lige her).

Kanin opslagstavlen er også fra Blomingville Mini, den er købt på udsalg (lige her) og findes også en i en fin sky udgave (lige her).

Miffi lampen kender i vist allerede ik? Den er selvfølgelig fra Mr Maria (lige her) og en vi har haft i en del år efterhånden, men stadig elsker.

Kasserne i træ til opbevaring af malebøger, kreating mm, er lavet af ham der også har lavet skrivebordet, så der kan jeg ikke hjælpe jer.

Det var vist det i har spurgt om indtil videre, og ellers så spørg gerne igen, hvis jeg har overset noget 🙂

 

 

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *