Skønneste tøj og udvalg + konkurrence

Reklame for Nystrup & Øskov

Kender i til webshoppen og butikkerne Nystrup & Øskov? For mig er det et nyt bekendskab, men allerede et ret skønt et, de har nemlig mange lækre sager.

Buksedragten jeg har her på, er fra mærket Liberté og jeg har levet i den siden jeg fik den, den er vanvittig blød og faktisk som at have nattøj på, men er samtidig også rigtig fin med den smukke blondetop.

Og så er den lavet så smart at overdelen kun sidder fast foran, så man skal altså ikke have det hele af, når man skal tisse, en af tingene, jeg altid syntes er lidt presset med buksedragter :-)

Den findes i sort, leopard og zebra og de to sidste er faktisk på udsalg lige nu, kom til hele Liberté udvalg, lige her.

Nystrup & Øskov har nemlig præcis idag startet udsalg, og der er mange lækre sager til virkelig gode priser, deres brands og priserne er i forvejen yderst fornuftige, så på udsalg bliver det endnu bedre.

Jeg har selv kig på lidt flere styles fra Liberté og lidt andre favoritter, både udsalg og nyheder, se dem her:

// 1 – Continue strik //2 – Vero Moda flyverdragt // 3 – YAS top //

// 4 – Hvisk taske // 5 – Beck Söndergaard tørklæde // 6 – Liberté nederdel //

// 7 – Liberté kjole // 8 – Continue nederdel // 9 – Vero Moda strik //

 

Lækre sager ik?

Faktisk kan i på min Instagram lige nu vinde et gavekort til jer selv og en veninde på kr. 1.000 (altså 2 gavekort), så der er rig mulighed for at shoppe lækkerier, vinderne findes på søndag – Deltag, lige her.

 

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *