Skal vi ikke lade vær med at gøre forskel på drenge og piger her?

Reklame for CC Hobby

Molly My elsker at være kreativ i mange forskellige afskygninger, der bliver tegnet, klippet, limet, formet, syet og lavet en masse forskelligt i skolen og det lille hjem.

Ikke kun for sjovt at vi har et stort skab fyldt med krea sager i stuen, måske også lidt fordi at mor her også syntes, at det er rigtig sjovt med den slags :-)

Vi er glade for selv at finde på og bare se hvad der sker, men også til mere faste opgaver og sæt, det med at lave noget fra en vejledning kan være så lærerigt og udviklende for hende, men selvfølgelig også at lave efter fri fantasi er skønt, vi laver gerne en kombi af begge dele.

Jeg oplever tit når vi har gang i vores krea ting og jeg viser små glimt på Instagram, at jeg får beskeder omkring at piger er bedre til den slags, bedre til at sidde stille og bedre til at være kreative og at i ville ønske at jeres drenge også kunne den slags, det syntes jeg altså er noget pjat….

Børn er selvfølgelig forskellige, men det behøver da ikke være kønsbestemt, og med lidt hjælp og tålmodighed kan alle altså lave noget fint og hyggeligt sammen.

 

Det sjove var så, da vi igår lavede denne fantastisk alien æske, fik jeg en del beskeder om at det var perfekt til jeres drenge osv, så er det egentlig mere fordi at i har manglet inspiration til at lave noget med dem?

CC Hobby, har et stort udvalg og stort inspirationskatalog, lige her. Det var blandt andet også her vi handlede da der skulle laves de hjemmelavede julegaver (lige her).

For os er denne æske ikke enten drenge eller pige, men altså til begge dele, rummet, planeterne og alien er da for begge køn ik?

Find Alien sættet med alt der skal bruges, lige her.

De fine figurer mm er lavet med Pearl Clay®, Silk Clay® og Foam Clay®, alle sjove og lette at arbejde med, Molly My kunne med ganske lidt hjælp lave det hele selv, og nu har vi jo så det fine univers stående til fri leg, så fint! :-)

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *