Sikke en uge…….

En spændt og fin (syntes moderen) pige, på vej til gallafest i børnehaven, den aften hvor storegruppen kommer ned i børnehaven efter lukketid, og for Molly My’s vedkomne også sidste aften og ja uge i børnehaven.

Et sted hvor vi har haft vores daglige gang siden sommeren 2012, som jeg skrev i et kort til en af pædagogerne der har kendt hende fra første dag, så har hun, sammen med os forældre, lært hende at kravle, gå, spise pænt, tale, være en god kammerat og alt andet de sidste knap 6 år….

Det var hårdt, hårdt at sige farvel! Specielt for mig enormt følsomt og svært, for Molly My vist stadig mest spændende fordi hun jo skulle til den gallafest.

Da vi kom hjem med hendes “børnehavemappe” med billeder, tegninger og små fortællinger og et farvelbrev, ja så græd jeg så meget at Molly My blev helt bekymret, er du okay mor?! Nej, ikke helt, men det bliver jeg igen.

Nu er der en rejse foran os, nærmere bestemt er der jo kun 3 dage til vi nu rejser ud i verden og til august er hun en skolepige, åh jeg er ikke helt klar, men det bliver jeg!

Hun kom for flere uger siden og sagde at hun gerne ville have en hvid kjole på til gallafesten, og jeg tænkte okay, det må vi få styr på, men så kom jeg i tanke om at denne smukke sag fra Pierrot la Lune lå i bunken med sommertøj og ventede. Den blev heldigvis mere end godkendt, og hun var helt tilfreds 🙂

Find kjolen, lige her.

I dagens anledning fik hun også lov til både sminke og glimmer og så kom søde Louise og hjalp med håret, hun ville nemlig også meget gerne have en fletning, og det kan jeg ikke finde ud af.

Store pige og følsomme mor!

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Smukke molly My – hvor var hun bare fin ❤️ på mandag skal vi igennem præcis samme dag, og uden tvivl igennem det samme følelsesmæssige rutschebane. Særligt en pædagog har min datter haft et ganske særligt og helt unikt bånd med siden vuggestuen, og det svært ikke at blive en lille smugle ked af, at tænke på at denne helt særlige voksen, ikke kommer til at være en del af hendes liv i fremtiden. Hvis bare man kunne smugle dem med i SFO. Det vidunderlige ved børn er heldigvis deres evne til at tilpasse sig, og finde nye veje ❤️.. Må I få en FANTASTISK rejse.

  • Åh hun er så smuk. Fantastisk pige du har. Held og lykke til begge to. Er sikker på, at Molly My glæder sig til nye udfordringer. Nok mor der er mest nervøs.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *