Siden sidst….

Jeg vil helst ikke være ugens gæst her på bloggen, men dagene har simpelthen taget hinanden i denne uge, mandag med startegi arbejde vedr. et nyt projekt til kl. meget sent, tirsdag fik jeg Molly My hjem og onsdag hentede vi så Georg, den diskrete bamse i ikke kan undgå at bemærke på billedet ovenfor ;-)

I må lige høre om Georg, det er et lidt tosset projekt. Kort fortalt så har Molly My vundet ham med hjem i 3 dage gennem en konkurrence i Tivoli, han skal hjem til ialt 3 børn, og der hvor han har haft det sjovest skal han så bo for evigt.

Helt sikkert at han har det sjovt her i pigehjemmet, men vi har nu lavet en aftale, at hvis hun skulle vinde næste omgang også, så skal Georg bo på Vesterbro hos far.

Vi har simpelthen ikke plads hos os, de har mere plads der, og det var også far der introducerede hende til konkurrencen, nu må vi se hvad det ender med :-)

Som nævnt tager dagene hinanden og det er en træt Molly My jeg henter hjem fra skolen, den har fuld fart med juleværksted og hygge, og på søndag er der danseopvisning og i morgen lørdag skal vi i biografen og senere har hun en legeaftale med en god veninde.

I fredag, har hun bedt om at få et bad efter skole, så hun skal slappe af, hendes ord. Så ved man det er tiltrængt, jeg tænker det er noget med hygge, nattøj og dyner i sofaen.

Kan i have en dejlig weekend!

Husk at i stadig kan nå at deltage i konkurrencerne (lige her) der kommer to lækre nye både lørdag og søndag, denne weekend med forkælelse til mor begge dage.

 

(Visited 30 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *