Sådan har vi pakket til 2 måneders rejse

Mange har spurgt til hvad vi har pakket og generelt har haft med til 2 måneders rejse, og det var jeg egentlig også rigtig meget i tvivl om inden vi rejste, altså hvad vi skulle have med og ville få brug for :-)

Der er nu kun en lille uge tilbage af rejsen, så tænker at jeg godt kan lave lidt konklusioner på vores bagage nu, jeg mener de her kufferter er pakket op og ned en del gange de sidste to måneder.

Vi kommer til at bo på 13 forskellige steder i løbet af rejsen, egentlig 14 da vi også have en nat på lufthavnshotel i Jakarta, da vi skulle til Bali, men der åbnede vi dårligt kufferterne, så det tæller vist ikke helt med.

Det var ret vigtigt for mig, at vi havde to kufferter med, som ikke var for store og som var med “4 hjul system”, dels så de kunne stå selv og så Molly My også kunne køre med den ene, hvis der blev behov for det.

Jeg har jo kun 2 hænder, og vidste at der ville være en del situationer med kufferterne igennem diverse lufthavne, på både osv, vi har tidligere rejst med kufferter fra Victorinox, og har været rigtig glade for dem. Dels er de lette, rummelige og robuste, men de er også pæne, så rent win win.

Vores kufferter er den model der hedder ‘Victorinox Etherius Illusion‘ i str. medium, dvs. 65 liter, se mere, lige her.

De kan blandt andet købes i Illum i København, som har et stort udvalg af Victorinox :-)

Disse har jo som nævnt på forholdsvis kort tid været en del igennem, og de er også nu smurt ind i diverse klistermærker og snavs og med lidt ridser, men det er min klare overbevisning at de med en våd klud og lidt klisterfjerner vil blive rigtig fine igen, når vi kommer hjem.

Jeg valgte at vi skulle have en “mellem størrelse” kufferter med, simpelthen fordi så måtte vi begrænse os til den plads der nu var, egentlig måtte vi jo gerne have 30 kilo med hver på flyvningerne, men vi holdte os på knap 20 kilo hver, vist omkring 17,5 og 18 kilo, og det var helt fint.

Der var pakket tøj til cirka 10-12 dage til os hver, med den plan at vi så skulle få vasket tøj løbende, og det har også holdt noget længere, da noget tøj jo sagtens kan bruges i flere dage, og så har vi vist også haft en tendens til at bruge det samme igen og igen, i ved “favorit tøjet” :-)

Dette har vi haft med:

– Tøj mm. til 10-12 dage

– Dyne + pude, ikke must have for alle :-) (se mere, lige her)

– Solcreme, rigtig meget solcreme (se mere, lige her)

– Et “mini” apotek med penicillin, øredråber mm. (Det har vi heldigvis ikke fået brug for).

– Duolac mælkesyrebakterier til feriemaverne, lige her. (Reklame)

– Underholdning til turen og rejsen, altså tegneting, bøger, legetøj mm :-)

– Badeudstyr (se mere, lige her)

Derudover har vi begge haft en rygsæk med, indeholdende iPad, computer og lidt snacks og underholdning til de forskellige fly og transport dage.

Og så faktisk ikke mere, vi har bestemt ikke manglet noget og har også købt lidt undervejs, Molly My en del souvenirs og lidt tøj, så vi endte også med at give mormor noget med hjem, da hun rejste igen. Så kufferten ikke var så fyldte :-)

 

Spørg endelig, hvis der er nogle spørgsmål :-)

 

I samarbejde med Victorinox, derfor markeret som reklame.

 

(Visited 55 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *