Sådan er det at gå i skole

Jeg har spurgt Molly My, hvordan det egentlig er at gå i skole, måske i kan fornemme svaret udfra hendes smil?

Det er sjovt og det bedste er at man får nye venner og at jeg har en venskabsmakker og madpakkerne.

Tænk at der ikke skal mere til venner og madpakker, ærligt så går det rigtig rigtig godt med skolestart, hun glæder sig hver eneste dag! Bevares hun har de første uger været rigtig rigtig let at putte om aftenen, da hun simpelthen er så træt.

Men det kan jo sammenlignes med at starte på et nyt job, med en masse ny viden, nye mennesker og indtryk, det tager jo lige lidt tid inden det bliver hverdag.

Så vi er ret strikse med sengetiderne, så hun får optimalt med søvn, og heldigvis så begynder skoledagen først kl. 9, så det hele går fint op :-)

Hold op hvor er det bare dejligt med hendes glæde og nysgerrighed omkring skolen, hver morgen skal jeg læse dagsprogrammet op for hende (det får vi en uge ad gangen) og vise hende hvad der er med i madpakken, det kan i også se og måske få inspiration fra, lige her.

Hendes venskabsmakker fra 5. klasse er også en kæmpe lykke, de har flere timer med deres makker og den første tid har de sammen arbejdet på en opgave om et dyr de selv valgte efter et besøg i zoo, Molly My valgte (naturligvis) elefanterne og heldigvis var hendes makker med på den.

Jeg håber skoleglæden fortsætter mange år endnu :-)

Skolepige outfitHårbøjle fra Bows by Stær 

Sweat fra Kenzo Kids (på udsalg lige nu) – Bukser fra Molo

 

På Instagram deler jeg meget mere hverdagsmagi og små glimt af livet, det vil gøre mig uendelig glad, hvis i også vil følge med der.

Følg med på @bastabumdk og/eller @nemfamiliemad

(Visited 22 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *