Så meget mere end en regnbue

IMG_6457

image1

I kender den sikkert, den klassiske træ regnbue fra Grimms? Jeg indrømmer gerne, at jeg først tænkte, hvad kan den lige? Men nu hvor Molly My har leget med den, den sidste uges tid, må jeg tage mine ord i mig igen, den kan nemlig så meget mere end “bare” være en regnbue.

Den kan nemlig være en bondegård, en dukkeseng, et tårn og meget meget mere, frit efter Molly My’s fantasi. Og det er det der gør den så skøn og speciel, nemlig at der kan opstå så mange lege og muligheder, alt er op til barnets fantasi.

Sådan noget legetøj kan jeg godt li! Altså legetøj der udfordrer børnenes fantasi og giver mange timers leg, både for store og små.

IMG_6464

At den så er i rent træ og uden giftige farver, gør det hellere ikke dårligere. Nu er Molly My jo helt ovre den alder, hvor alting kom i bunden. Men til mindre børn er det jo rigtig vigtigt at tænke på, her er legetøj fra Grimms helt perfekt.

Naturebaby har et stort udvalg af Grimms lige her, og regnbuen fåes også i mindre størrelser.

Denne står der fra 9 måneder til 5 år på, men altså jeg vil vurdere at den også er sjov selvom man er ældre end 5 år, det er bare fantasien der skal i brug.

 

(Visited 29 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *