Så er vi igang igen

image1

Reklame

Hverdagen og hermed også bloggen er nu tilbage fra en lang og tiltrængt ferie. Jeg skrev jo selv at bloggen ville holde ferie i mere eller mindre hele juli måned, hvilket den også gjorde.

Dog kiggede jeg lidt ind fra Thailand og også lidt i sidste uge fra sommerhuset, men jo slet ikke på niveau som jeg plejer med 1-2 indlæg om dagen. Der skal være plads til ferie og pauser, og jeg tænker egentlig også at i har haft ferie og væk fra skærmen?

Men ja tilbage er jeg nu, Molly My har haft første dag i børnehaven idag og jeg har holdt forskellige møder og ellers været lidt praktisk. I ved fået fyldt køleskabet og vaserne derhjemme op, dels med mad og blomster, så kan vi lidt igen. Ligesom at rengøringsdamen har været og gøre rent, støvsuge tæppet (findes lige her) osv. Det er da rart med et fyldt køleskab og rent hjem ik?

Jeg vil egentlig gerne inddrage jer lidt den næste tid, er der nogle emner/indlæg i gerne vil have jeg tager op, eller noget i gerne vil have specielt fokus på?

Så skriv gerne en kommentar, jeg kan jo godt selv se (via Google Analytics) hvilke indlæg der bliver klikket mest på, men tænkte at det alligevel kunne være at i havde nogle specielle ønsker, så kom gerne med dem, store som små. Ellers måske bare skrive hvilke indlæg i bedst kan li, så vil jeg tænke lidt flere af dem ind 🙂

Ha en dejlig mandag eftermiddag, hvad end i er tilbage i hverdagen eller stadig har ferie.

Ps. som en lille service, må jeg altså lige nævne at Poppy Rose idag har sat alt udsalget ned med 60%, der er gode gode sager tilbage.

Kom til det hele, lige her.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *