Ansigtsrulle eller Gua Sha?

Reklame for Det Grønne Univers

Ansigtsruller eller Gua Sha? Hvilken skal man vælge, og er det enten eller?

Ikke for mig, begge er gode og dejlige at bruge, men der er alligevel en forskel :-)

Jeg spurgte efter erfaringer på Instagram, i kom med mange gode råd og forslag til dem begge, og jeg kunne derfor ikke rigtig blive klogere på om jeg skulle vælge den ene eller anden, men var stadig ret nysgerrig og ville gerne prøve dem.

Det ser (for mig) så lækkert og meditativt ud, når jeg har set stories og opslag hvor der er brugt enten ansigtsruller eller Gua Sha sten, ligesom jeg også i en behandling har prøvet lign, så nu skulle det altså være :-)

Jeg kom i kontakt med Det Grønne Univers, som på Instagram har virkelige gode og informative små film i profilen, som viste hvordan de skulle bruges og gav gode råd, find dem, lige her.

Begge ting er modtaget i gave, at jeg så efterfølgende smadrede min Gua Sha og selv købte en ny, er en anden snak, og her vil jeg kort, forklare hvordan jeg bruger dem og hvad jeg oplever af forskelle.

Ansigtsruller

Der findes ansigtsruller i forskellige slags sten, f.eks. jade, ametyst eller rosakvarts, og hvilken skal man så vælge? Virkningen er den samme for alle slags, det handler her om man tror på krystalhealing og de forskellige egenskaber herom.

Rosakvarts som min rulle er lavet af, f.eks. symboliserer kærlighed, ro og harmoni og skulle give hjælpe med et positivt sind mm.

Jeg bruger rullen i ansigtet om aftenen, og den har en beroligende effekt, og er virkelig skøn, specielt hvis den er kold efter en tur i køleskabet eller bare i soveværelses vinduet her om vinteren (så bliver den hvertfald også kold, hjemme hos os).

Når jeg så sidder og slapper af med musik, meditation eller tv, så ruller jeg i ansigtet, og det er virkelig skønt, samtidig med at der sættes gang i huden og bindevævet.

Jeg bilder mig selv ind, at jeg kan se en effekt, om ikke andet så er det hvertfald virkelig dejligt. Så dejligt at Molly My også kan finde på at sidde med den, så også skønt for børn.

Læs mere og find de forskellige udgaver af ansigtsrullerne, lige her.

Gua Sha

Gua Sha stenen bruger jeg også i ansigtet, først kommer jeg lidt olie i ansigtet og så bruger jeg den, det føles så godt! Den tager spændinger og er virkelig dejligt. Med denne kan jeg trykke med mere styrke end med rullen, og kan virkelig mærke en effekt, ligesom den også er synlig.

Jeg kan sagtens blive rød i ansigtet, på den område jeg har arbejdet med den, men det går hurtigt over og ansigtet får en fantastisk glød bagefter, ligesom jeg kan se at huden bliver strammet mere op og evt. hævelser falder, jeg er blevet SÅ glad for denne.

Derfor jeg også hurtigt fik bestilt en ny, da den første smadrede. Det er jo “desværre” sten, så de kan ikke tåle man taber dem, nu passer jeg ekstra godt på den, for jeg er virkelig glad for den :-)

Læs mere og find de forskellige udgaver af Gua Sha sten, lige her.

Så ja, beder i mig vælge mellem en af de to, så tror jeg det må være Gua Sha, mest af alt fordi jeg syntes at jeg kan mærke den mere, så det kommer lidt an på om man er til afslapning eller mere virkning i ansigtet? :-)

 

Den faste følger ved at jeg ELSKER produkter fra Evolve, se f.eks. mere (lige her) og Det Grønne Univers har faktisk også et stort udvalg af Evolve, lige her.

 

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *