Rosé og gode veninder hjælper på det meste!

En hård uge er ved at være slut! Hård på den måde at jeg har savnet Molly My helt tosset meget og så også fordi der stadig er “kamp” med flyttefirmaet og maling mm. af den gamle lejlighed (jf. dette indlæg).

Det er og har ikke været sjovt, men jeg er så heldig at jeg er omgivet af en masse dejlige mennesker der hjælper mig og generelt “bare” er der for mig.

Således havde jeg i tirsdag skønne damer, hende og hende hjemme til lidt let tapas og rosé vin, simpelthen så hyggeligt og dejligt selskab, de er begge to veninder som jeg jo har fået gennem blogmiljøet og jeg er evig taknemmelig.

I aften skal jeg ud med 3 andre veninder, også fra blogmiljøet, nemlig Lisbeth, Louise og Mascha og jeg ved allerede nu at vi får en fantastisk aften, vi skal starte på Lo Jo (se mere i dette indlæg) som jo er et af mine absolut favorit steder i Købenehavn og hvad natten ellers byder på ved jeg ikke endnu.

Man kan sige at rosé og gode veninder hjælper på det meste, og det vil jeg stå fast ved! I morgen eftermiddag er det så Molly My der hjælper på det hele, hold op, hvor hun skal have mange kram!!

 

Billedet er taget af Conni, af en eller anden grund er jeg aldrig så god til selv at få taget den slags billeder, når jeg har gæster 🙂

(Visited 35 times, 1 visits today)

Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *