Rejserne i 2018

Reklame, da enkelte af rejserne var presserejser

Jeg sidder og arbejder på et opsummerende indlæg omkring vores 2018, og en ting der virkelig har fyldt er alle rejserne, så først et indlæg om dem, så kommer det andet i morgen eller 1. januar :-)

Rejserne i 2018

Februar, London med skønne Loui, vi var inviteret af Royal Caribbean og skulle se en demo på deres kommende skib, nemlig Symphony of the Seas, verdens største af sin slags.

Turen var hyggeligt, på trods af at Loui var syg, vejret ret skidt og jeg mistede min telefon, selve demoen på skibet var lavet fuldstændig fantastisk og virkeligt og simpelthen så sjovt.

På trods af sygdom, fik vi også hygget, shoppet og drukket champagne :-)

Lidt mere om turen (lige her) og (lige her).

Marts, til Malaga og videre til Barcelona, igen med Loui, nu skulle vi nemlig afsted på det rigtige skib, og faktisk som de første nogensinde!

Det var fuldstændig magisk, og noget jeg håber jeg kan få Molly My med til i år 2019, hun var nemlig noget misundelig da jeg tog afsted uden hende, og har efterfølgende set billeder og små film derfra.

Mere om den tur (lige her) og (lige her).

Maj og Juni, de falder jo lidt sammen som vores lange rejse, hvor jeg sendte postkort hjem fra alle stederne.

Det VAR vores livsrejse og med så mange unikke og enestående oplevelser og en masse tosomhed og nærvær, det største må stadig være i regnskoven på Borneo.

Find alle postkort fra rejsen her:

REJSEN TIL JAVA, SLUTNINGEN ER IKKE FOR SARTE SJÆLE….

3 TING I SKAL OPLEVE I BANDUNG

VORES REJSEPLANER ER ÆNDRET, NÅR DET IKKE HELT GÅR SOM PLANLAGT…..

ALDRIG GÅ NED PÅ PINK BADEUDSTYR!

VI ER FAKTISK TILBAGE I JAKARTA IGEN, FARVEL TIL JAVA

POSTKORT FRA UBUD PÅ BALI

BORNEO – AT BO PÅ EN HUSBÅD (KELOTOK)

BORNEO – TURTLE CONSERVATION CENTER

POSTKORT FRA GILI TRAWANGAN

VORES REJSEDAGBOG, ET HYGGELIGT PROJEKT FOR OS BEGGE

POSTKORT FRA GILI MENO

POSTKORT FRA LEMBONGAN

POSTKORT FRA BALI / SANUR

DISSE HOTELLER BOR VI PÅ

POSTKORT FRA THAILAND – KHAO LAK

POSTKORT FRA THAILAND – KHAO SOK

POSTKORT FRA THAILAND – AO NANG

POSTKORT FRA THAILAND – RAILAY BEACH

Juli var dejlig i Danmark, sikke et vejr! Og selvom det egentlig ikke kan betegnes som rejser, så nød vi i den grad godt af Kulhuse i Clara’s sommerhus (lige her).

Og senere havde jeg min debut på Musik i Lejet (lige her) – Begge dele var absolut skønt og en perfekt afslutning på den 3,5 måneds sommerferie vi endte med at have i år :-)

Oktober var det efterårsferie og vi tog til Paris, og havde den skønneste tur i dejlig solskin, Molly My fik endelig besøgt Deyrolle, som hun længe havde drømt om (lige her).

Vi spiste på Michelin restaurant hos min lillebror (lige her) og var faktisk også et smut i Disneyland og ellers bare rundt og nyde byen :-)

November i Egypten, jeg var heldig at komme på en lille smuttur til Hurghada til åbningen af det nye Aqua Vista – Powered by Playitas.

Dejligt hotel, smukke omgivelser og dejlig dejlig solskin der midt i november.

Turen var alt for kort, læs mere om den, lige her.

 

Hvad 2019 ved jeg ikke endnu, andet end at Molly My skal på skiferie i vinterferien og vi har planlagt Paris til marts, en af os fylder nemlig 40 år…… (abe der holder sig for øjnene!)

 

Har i rejseplaner lagt for 2019 endnu?

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Kommentarer

  • Rejser er skønne, både dem vi har i bagagen som gode minder og dem vi ser frem til. Manden og jeg tager på krydstogt i Caribien i februar. Så pønser vi lidt på et krydstogt i Middelhavet i september, vi skal nemlig ikke være hjemme på vores sølvbryllupsdag – endelig skal vi afsted med vores 2 voksne børn i dec. 19 eller jan 20 – en tur til Miami med et Cruise indlagt. Fik jeg nævnt at vi er vilde med Cruise 🤪🤪😍
    Godt nytår til dig og Molly My 🎇🎆 og godt nyt rejseår

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *