Regnbuesalat

Det kunne egentlig bare hedde salat med laks, mango, bagte gulerødder mm, men hjemme hos os hedder det regnbuesalat :-)

Og handler jo egentlig bare om at jeg har serveret den i striber på et fad i stedet for blandet i en skål, så nu beder min datter altså om regnbuesalat når jeg spørg om ideer til aftensmaden.

Jeg prøver så vidt muligt at inddrage hende i planlægning af vores madplan, hun spiser egentlig alt jeg laver, men syntes også at det er hyggeligt for hende at bestemme hvad der skal stå på ugeplanen nogle af dagene, og ofte er det så regnbuesalaten.

Denne er blot et eksempel, det kan også sagtens være med f.eks. æg, kylling eller tun. Ligesom de bagte gulerødder også kunne være søde kartofler, rødebeder eller broccoli.

Ofte er der også en form for ost med og så en dressing, til denne ville f.eks. en goma dressing være lækker – Vi spiser jo også med øjnene så lidt farver er altid godt :-)

Måske en ide med en regnbuesalat til børnene hjemme hos jer? Endnu bedre og sjovere hvis de også selv er med til at lave den, er min erfaring.

Jeg vil altså ikke kalde dette for en opskrift, men måske mere en inspiration :-) Men der er mange flere opskrifter på salater, lige her.

 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *