Postkort fra Thailand – Railay Beach

 

Indeholder reklame

Så er det faktisk sidste “postkort” herfra, jeg tænker der sikkert kommer lidt mere fra rejsen når vi er hjemme igen, men helt officielt er vi nu på vores destination, nemlig Railay Beach, og tager faktisk afsted igen i morgen.

Her er rent “badeferie”, sådan helt bevidst at stoppe med det, så vi kom hjem afslappede og med god energi. Men altså mange andre steder har også været godt med tid til afslapning og badeferie f.eks på Gili 🙂

Jeg syntes dog stadig man oplever og mærker en masse alligevel, mødt lokalbefolkningen, set naturen og omgivelser omkring og smagt en lækre mad.

Det er vores første gang på Railay Beach, men jeg tror ikke sidste! Her er ikke særlig stort, men bare skønt! Dejlig strand, smukt natur og bare hyggeligt 🙂

Vi har spist skønt og meget billig thai mad, drukket ufattelig mange frugt shakes og bare hygget ved strand og poolen og så har vi været på kajak tur i nærområdet.

Er der noget i mange fra vores rejse eller nogle spørgsmål, så spørg endelig.

 

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her og Thailand, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *