Postkort fra Thailand – Khao Lak

Det regner idag, regner rigtig meget, så jeg udnytter tiden til et postkort fra Khao Lak, måske også på tide, da vi rejser videre i morgen ;-)

Ærligt, så har jeg ikke brugt særlig meget tid på blog og online medier generelt på denne rejse, sådan helt bevidst med en pause fra det hele (som jeg også skrev mere om, lige her), det har mest været på Instagram, hvor jeg til gengæld har opdateret dagligt.

Nå men vi er altså i Thailand nu, hvor vi skal være den sidste tid af vores rejse, og vi startede jo med nogle dage på Sunwing (som jeg skrev mere om, lige her, pga. Molly My’s hjemve), og det var også rigtig dejligt, hvertfald for hende.

Moster Mille mødte os på Sunwing (hun kom til Thailand dagen før os) og på trods af frustration over manglende bagage, som først kom dagen efter, var der stor gensynsglæde.

Sunwing er hvad det er, enormt dyrt i forhold til hvad man ellers kan få for pengene på disse kanter, men et kæmpe paradis for børn, og det var det også for Molly My. Der var ingen andre danske børn, men hun fik alligevel danset til mini disco, krammet med Lollo og Bernie og lavet perler i miniland, efter 3 dage rejste vi videre til Khao Lak.

Khao Lak er for os at se en lidt sjov størrelse, vi kan ikke rigtig finde charmen, den store trafikerede vej og lidt spøgelsesagtige by, måske fordi det er uden for sæson? Vi har fundet lidt lokale perler og har forsøgt at komme lidt rundt :-) Og så er vi endt på et “pensionist hotel”, det er hverfald kun ældre mennesker, hvilket jo ikke gør noget, men alligevel er lidt spøjst….

Den ene dag var vi på en ret fantastisk heldagstur, vi sejlede i kajak i Phang Nga Bay, som er omringet af “James Bond” øer, kløfter og laguner, smukkeste natur og en ret sej Molly My, da det også krævede at vi sejlede igennem nogle helt mørke kløfter for at komme ind i midten, billederne er fra den tur :-)

I morgen rejser vi videre til Khao Sok, hvor vi skal bo i en spændende national park og forhåbentlig se en masse dyr.

 

 

I kan se resten af vores rejseprogram, lige her. Og meget mere om rejser til Bali & Indonesien, lige her og Thailand, lige her.

Og husk også at der på min Instagram profil ligger punkter fast med stories under menuen, med de forskellige steder vi har besøgt, så kan i også få lidt små film og glimt den vej.

 

Markeret som reklame, da jeg har lavet samarbejde med Yaneeda.

Og har fået en mindre rabat på rejsen, langt størstedelen har jeg dog selv betalt.

 

 

(Visited 41 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *